Theo Rose este renumită pentru simțul umorului extrem de bine dezvoltat și pentru faptul că este mereu binedispusă. Fanii o îndrăgesc extrem de tare, mai ales pentru personalitatea ei. Pe lângă faptul că este extrem de talentată, iar vocea ei a făcut furori în rândul lumii, Theo Rose face o atmosferă de neuitat la spectacole. 

Este considerată una dintre cele mai versatile cântărețe, iar atunci când vine vorba despre prezența ei la evenimente sau concerte, fanii se îmbulzesc de-a dreptul s-o vadă. De curând, artista a participat la un concert, alături de colega ei, Alexandra. Bineînțeles că nu s-a putut abține și a făcut atmosferă în stilul ei caracteristic.

Theo Rose a stârnit hohote de râs pe scenă

De-a lungul anilor a reușit să atragă simpatia a milioane de români prin felul său jovial. A făcut atmosferă de fiecare dată pe scenă și a bucurat inimile a mii de oameni cu vocea sa. Așa cum s-a întâmplat și de data aceasta, Theo a fost prezentă la un concert. Și ca de fiecare dată, colega și prietena ei, Alexandra nu a putut lipsi.

După cum o știm cu toții, tânăra nu se poate abține să nu facă glume atunci când se află în fața publicului. Drept pentru care, solista noastră a fost pusă pe distracție. Fără să se lase cu supărare, Theo a făcut „mișto” de Alexandra, iar fanii artistei și toți cei prezenți au tras o partidă copioasă de râs! Artista și-a făcut introul în stilul caracteristic.

@diana.oprisan Am murit 😂😂😂 @theorose #foryou #BerariaH #theorose #concert #fyp #foryoupage ♬ sunet original – Diana Oprisan

„Ai șters microfonul bine? Ai scuipat în el, este? Și tu mă? Eu n-am încredere!”, a spus artista pe scenă.

Momentele de după au provocat râsete incredibile în rândul tuturor, iar Theo a fost extrem de simpatică la momentul cu pricina. Oricum, nu mai este un secret faptul că solista reușește de fiecare dată să facă din orice moment, unul de excepție. Orice ar fi, Theo este mereu simpatică în ochii celor care o îndrăgesc. Dar, mai bine vă lăsăm pe voi să urmăriți totul!