Comportamentul taximetristului, precum și al pasagerilor săi a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare.

În orașul rusesc Maikop, un șofer de taxi a refuzat să facă un transfer pentru că femeile pasagere miroseau a usturoi și, după ce s-au certat cu ele și le-a făcut să coboare din vehicul, a postat un filmuleț cu incidentul, care a stârnit un val de critici. pe rețelele de socializare.șoferul precum și femeile în cauză.

Cum a decurs călătoria

Mori de râs! Cum a ajuns un taximetrist să dea jos din mașină mai multe tinere, pentru că miroseau a usturoi
Arhivă

În înregistrarea, surprinsă din interiorul mașinii, se vede că patru femei se urcă în vehicul și îi dau bărbatului o adresă. „Cine a mâncat usturoi?” întreabă taximetristul puțin mai târziu. „Te-ai hotarat sa lucrezi ca taximetrist. Trebuie sa fii pregatit pentru toate”, raspunde fata de pe bancheta din fata, la care barbatul ii raspunde ca nu trebuie sa transporte pe toti, mai ales cand „clientii ca acesta sunt unul singur”. din fiecare sută”.

Apoi aceeași femeie începe confruntarea. „Taci. Să nu îndrăznești să o insulti pe mama mea”, susține ea la un moment dat. „Ieșiți din mașină”, răspunde șoferul și își oprește vehiculul.

Taximetristul a încărcat pe canalul său de YouTube videoclipul incidentului, petrecut la sfârșitul lunii iunie, dar publicația a primit multe comentarii negative despre comportamentul său și a fost nevoit să ștergă înregistrarea. Internauții au comentat că dacă lucrezi în sectorul serviciilor, atunci trebuie să-ți faci temele.

Cu toate acestea, nu toți utilizatorii rețelelor sociale au fost de aceeași părere. Potrivit multora dintre ei, femeile au acţionat nepotrivit şi l-au insultat pe bărbat.

Plângerile membrilor publicului cu privire la standardul taxiurilor s-au dublat anul trecut.

Într-un caz, un pasager a susținut că i s-a cerut să semnalizeze manual pe geam, deoarece șoferul aparent nu avea indicator. În alte cazuri, clienții au povestit despre mirosuri neplăcute și murdărie. Dar se pare că lucrurile pot să fie în anti-teză uneori.