Insula Iubirii și-a deschis porțile pentru 5 cupluri care își doresc să-și testeze fidelitatea și pentru ispitele feminine și masculine. Castingul a fost unul intens ținut de producătorii emisiunii, dar mulți au plecat acasă, după ce nu i-au convins pe aceștia să-i accepte.

Mai multe tinere și-au dorit să intre în show pe post de ispite pentru a-i cuceri pe băieți, dar nu toate au fost acceptate. Printre acestea se numără și Suzene. Blondina a venit plină de entuziasm și încredere în sine, dar nu a mers mai departe. Aceasta are 28 de ani, este dansatoare și coregrafă profesionistă pe tocuri, având o nișă bine stabilită.

Producătorii care au fost prezenți la casting s-au amuzat pe cinste când Suzene a început să cânte o melodie rap de la cunoscutul Biggie. Aceasta le-a povestit că își dorește să înceapă să cânte rap, fiindcă a început lecțiile de canto de un an. După ce a fost postat videoclipul în mediul online, mai mulți internauți au râs de ceea ce a făcut Suzene. Pe de o parte, câțiva dintre ei i-au apreciat curajul de a se prezenta așa la casting.

@barferomania0 🤦🏻‍♀️#fypシ #viral #pentrutine #amuzant #insulaiubirii🏝❤️ #insulaiubirii2022 #viral #pentrutine👑 #pentrutinepage ♬ sunet original – Insula Iubirii 2022❤️

„Bună ziua! Sunt Suzene și am 28 de ani. Sunt dansatoare profesionistă și coregrafă pe tocuri. Aceasta este nișa, doar dans pe tocuri. De un an de zile fac și canto, mi-ar plăcea să și rap-uiesc.  Îmi doresc mult experiența de a fi într-un reality-show de genul acesta. Am lucruri de spus și de arătat pentru că sunt plină de iubire.”

Ce spune Radu Vâlcan despre emisiune

Emisiunea a făcut ca multe cupluri să ajungă la despărțire datorită evenimentelor întâmplate. Mulți concurenți s-au lăsat duși de val împreună cu ispitele și au uitat de celălalt partener. Radu Vâlcan prezintă în continuare „Insula iubirii” și consideră totul un test pentru a-l înțelege mai bine pe cel de lângă tine.

„Din experienţa de până acum, cred că Insula Iubirii este un exerciţiu bun pentru a învăţa să ştii să îl asculţi pe cel de lângă tine pentru a înţelege mai bine problemele cu care se confruntă şi ca să poţi să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăşi un impas.” , a spus Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului.