Adelina Pestrițu ne-a arătat ce face când rămâne singură acasă, într-o notă foarte amuzantă.

Adelina Pestrițu și-a surprins fanii printr-un videoclip extrem de amuzant. Vedeta TV a arătat ce activități are după ce soțul ei pleacă de acasă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta. 

Adelina Pestrița este prezentă în showbizul românesc de peste un deceniu și a reușit să aibă o comunitate extrem de mare. Aceasta împărtășește des cu urmăritorii săi momente din viața sa, unele extrem de haioase. Vedeta a arătat printr-un videoclip ce face după ce partenerul ei, Virgil Steblea părăsește locuința.

Vedeta se bucură întâi printr-un dans, apoi se gândește la cum să se relaxeze cât mai bine singură. Cută în frigider cel mai calitativ vin spumant pe care îl desface și îl soarbe dintr-un pahar cu picior. Totul se desfășoară din pat, chiar în fața televizorului, pentur a se bucura de tot confortul casei sale de una singură.

@adelina.pestrituu♬ sunet original – user3153900434416

Adelina Pestrițu nu mai face față programului încărcat

Adelina Pestrițu se bucură de multă notorietate care vine la pachet cu multă muncă. Aceasta a recunoscut că nu mai are timp pentru ea și pentru familia sa, dar proiectele în care este implicată o solicită foarte mult. Deși se trezește în fiecare dimineață la 6:30 pentru a începe totul cât mai devreme, consideră că timpul este dușmanul nostru căruia nu-i putem face față.

„Trebuie să am timp pentru mine pentru că nu am încotro, dar timpul e dușmanul nostru, cum se întâmplă în fiecare meserie. Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine, și pentru comunitatea mea, dar fac atât cât pot! În momentul de față îmi lipsește somnul! Mi-e foarte somn tot timpul! Mă trezesc la 6.30 în fiecare dimineață. Seara, de obicei, mă pun în pat pe la 22.30-23.00, ca să pot să fac față programului!”, a spus Adelina Pestrițu.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.