Întrebările de cultură generale și cele care fac referire la date pe care majoritatea oamenilor ar trebui să le cunoască sunt printre cele mai amuzante. De cele mai multe ori, astfel de întrebări îi pun pe oameni în dificultate. Din păcate, nu toată lumea cunoaște date uzuale, precum țara în care trăim sau secolul în care ne aflăm. Este realitatea zilelor noastre, surprinsă de reporterii din România.

Un bărbat de la țară a fost întrebat în ce secol suntem, însă răspunsul lui a fost de-a dreptul ireal. Acesta a confundat secolul cu lunile anului. Astfel, la întrebarea legată de seculul în care ne aflăm, acesta a răspuns că urmează să intrăm în luna septembrie.

De-a râsul-plânsul. Un bărbat a confundat secolul în care trăim cu luna anului

Întrebat de secolul în care trăim, răspunsul a fost: luna septembrie. Desigur, nu are nicio legătură cu întrebarea reporterului, însă întreg dialogul a stârnit hohote de râs în rândul internauților.

„Reporter: În ce secol suntem?

Bărbatul: În ce?

Reporter: În ce secol suntem?

Bărbatul: Păi, vine septembrie în luna asta.

Reporter: Păi vine septembrie, dar în ce secol suntem?

Bărbatul: Luna septembrie

Reporter: Anul? Vă ajut eu, două mii…?

Bărbatul: Da!”, a fost răspunsul acestuia la întrebările reporterului.

@cosminel125 #vaxpopuli #razvananghelescu ♬ sunet original – Cosminel

Clipul video a devenit viral pe TikTok și a adunat mii de vizualizări și aprecieri. Comentariile au fost de prisos, internauților nevenindu-le să creadă răspunsul dat de bărbat.

Astfel de situații sunt des întâlnite și ajung la sufletele celor de acasă. Ținând cont de vremurile agitate în care trăim, momentele de râs sunt valorificate la maxim.

Trebuie menționat faptul că umorul are efecte puternice antidepresive și este un adevărat remediu pentru persoanele care au starea de spirit afectată. Cu ajutorul râsului, sunt depășite mult mai ușor momentele de tensiune și supărare din viața de zi cu zi.