Se pare că viciul îl împiedică pe un bărbat să își găsească un loc de muncă stabil.

Se spune că meseria este brățară de aur, dar zicala nu se aplică și în cazul bărbatului din imaginile de mai jos. Românii nu ezită să spună pe șleau de ce nu își doresc să se angajeze. Într-un videoclip devenit viral pe TikTok, un om simplu este întrebat dacă lucrează, ca mai apoi bărbatul să mărturisească faptul că îi este mai bine la cârciuma din sat. Ba chiar, este mulțumit de munca la negru, pe unde poate. 

Răspunsul mai puțin așteptat al bărbatului la această întrebare

Un reporter i-a luat un interviu unui bărbat simplu. Subiectul? De ce nu are un loc de muncă și dacă salariile mici îl împiedică să se angajeze.

Inițial, bărbatul își dorește să îl ironizeze pe reporter. Mai apoi, tot el este cel care spune că nu își dorește un loc de muncă pentru că îi place băutură. Și cum viciul îl împiedică să aibă un job, bărbatul se întâlnește cu ceilalți tovarăși de pahar.

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #foryourpage #pentrutine #💯 #trend #tiktok #JDSummerDrip #goviral #tiktoker #tiktok_india #foryou #fypシ #ITriedItIPrimedIt #LiveForTheChallenge ♬ sunet original – George

Reporter: De ce nu vă duceți undeva, să aveți carte de muncă? 

Bărbat: Parcă ești prim-ministru…

Reporter: Faptul că sunt salariile mici…e și acesta un motiv? 

Bărbat: Eu nu am niciun motiv. Eu sunt bețiv de meserie și beau în continuare.

Reporter: De unde faceți rost de bani?

Bărbat: Cine se gândește, acela muncește. 

Ei bine, dacă vă întrebați din ce își câștigă traiul, domnul din imaginile de mai jos preferă ajutorul social. Aceasta discuție a avut loc în contextul în care este apt de muncă.

În timp ce mulți români iau calea străinătății și încearcă să trimită bani celor din țară, bărbatul a mărturisit că pe el nu îl interesează astfel de detalii. Ba mai mult, nu are un motiv întemeiat să se gândească la așa ceva, mai ales că primește, lunar, bani.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.