Revelația TikTok-ului a dat din nou lovitura în mediul online. Popa Elena Luminița, în vârstă de 58 de ani, este una dintre cele mai controversate personaje de pe rețelele de socializare. A reușit să strângă peste 5 milioane de aprecieri și este urmărită de o țară întreagă. Este cam improbabil ca cineva să nu o cunoască. De această dată, ea a revenit în atenția urmăritorilor cu un videoclip savuros. Iată ce a răspuns când a fost întrebată dacă vizionează filme pentru adulți. 

Popa Elena Luminița este una dintre cele mai active persoane de pe TikTok. Vedeta online a reușit să strângă într-un timp extrem de scurt mii de aprecieri și vizualizări la videoclipurile pe care le postează zilnic pe cunoscuta rețea de socializare.

(CITEȘTE ȘI: De necrezut! Ce meserie a avut, de fapt, Popa Elena Luminița, cea mai virală doamnă de pe TikTok )

Românca a încercat să se eschiveze

Femeia postează în medie peste 60 de filmulețe pe zi, în care răspunde la fel și fel de întrebări de-ale internauților. De această dacă, curiozitatea a venit din partea unei domnișoare care a fost interesată să afle dacă tiktokerița urmărește filmele pentru adulți. Popa Elena Luminița a răspuns într-un mare fel, care a lăsat totuși loc de interpretări.

„Bună seara! Dacă vizionez filme xxx. Și dacă aș viziona, ce?! Vizionez, nu vizionez…care e problema?”, a replicat celebra tiktokeriță.

Pe de altă parte, internauții nu au ezitat și au continuat să adreseze diverse întrebări. Totuși, la capitolul filmelor, se pare că cei din mediul online o suspectează pe doamna internetului. Motivul? Tocmai pentru că nu a oferit un răspuns concret. Unii sunt de părere că s-a obișnuit acum cu interpelările subtile și nu mai vrea să ofere răspunsuri exacte. Alții susțin că femeia și-a dat seama de unele întrebări ironice.

„Deci se cam vizionează”, „Cred că nu viziona, dar i-a dat o idee”, „Cel mai mișto răspuns”, „Nu e nimic, e sănătos” sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

@popa.elena.luminita #răspuns pentru @eu__sunt__sara1 ♬ sunet original – Popa Elena Luminita