Răspunsul unei femei a devenit viral pe TikTok.

Un vechi proverb spune că românul s-a născut poet și nimic nu îl împiedică să își exprime ideile. Ei bine, această idee se potrivește de minune cu vechile credințe creștine, dacă e să analizăm dialogul dintre un reporter și o femeie simplă. Doamna din imaginile de mai jos a fost abordată de un reporter care abia aștepta să îi adreseze cât mai multe întrebări. Pentru început, discuția a pornit de la povestea referitoare la Adam și Eva.

Deci, cine au fost Adam și Eva?

Se spune că tradițiile creștine s-au păstrat intacte la sat, dar se pare că lucrurile stau puțin diferit. O femeie a fost întrebată cine au fost Adam și Eva, iar răspunsul său a stârnit amuzamentul internauților. Doamna din imaginile de mai jos a spus că Adam a fost cel care a înșelat-o pe Eva.

Cum discuția se anunța de-a dreptul amuzantă, reporterul a continuat cu întrebările. Astfel că, femeia a povestit că Adam și Eva au căzut în păcat și au mâncat din pomul interzis. Ba mai mult, bătrâna este de părere că după două săptămâni, cei doi au fost iertați. Nu știm ce a vrut să spună doamna cu aceste răspunsuri, dar cert este că a încurcat puțin lucrurile.

Reporter: Cine au fost Adam și Eva? 

Femeie: Niște oameni ca și noi. El a înșelat-o…cu șarpele. Au mâncat din pomul oprit și i-a dat afară din Rai. Dacă au greșit și au mâncat. După vreo două săptămâni, i-a iertat bunul Dumnezeu.

Reporter: I-a iertat? 

Femeie: Așa cred eu că i-a iertat.

Cert este faptul că internauții s-au amuzat copios de răspunsul doamnei, care a încercat să arate că știe puțin din ceea ce stă scris în Biblie. Doar că exprimarea a fost mai degrabă problemă, căci la țară, obiceiurile au rămas la fel de secole întregi.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.