Daiana Anghel a amuzat pe toată lumea din mediul online când a filmat „preparatul.”

Daiana Anghel este o influenceriță cunoscută în mediul online. Aceasta este pasionată de produsele dermatocosmetice, pe care le folosește în mod frecvent. Recent, ea le-a arătat urmăritorilor ce a gătit soțul ei în noua lor bucătărie ce urmează să fie gata. Fii sigur că nu ești pregătit pentru ce urmează. 

Daiana Anghel și Sorin Gonțea formează un cuplu solid și sunt un exemplu pentru multe persoane. Cei doi au hobby-uri diferite și asta i-a unit cel mai mult. În timp ce influencerul a ales baia pentru a avea grijă de pielea sa și a face diverse clipuri, soțul ei a ales bucătăria, fiind un chef extrem de cunoscut și apreciat.

Aceștia și renovează noua casă în care vor locui, iar Daiana le-a arătat internauților ce a preparat soțul ei. Deși toată lumea se aștepta la ceva spectaculos, ei s-au amuzat pe cinste. Influencerul a filmat momentul când a deschis cuptorul și…surpriză. Două conserve de salată cu ton se aflau acolo.

Fosta prezentatoare a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei mănâncă astfel de salate de câteva zile, din cauza programului aglomerat. Casa nu este încă terminată și aleg să își cumpere un preparat sănătos, în loc să gătească, după o zi extenuantă.

Instagram

Sorin Gontea gătește pentru familie

Daiana Anghel se poate considera o norocoasă. Ea nu trebuie să gătească, fiindcă soțul ei este expert în arta culinară. În timp ce ea este cu cremele, bărbatul alege să stea în bucătărie. Aceasta recunoaște că nu poate să țină o dietă, dar mănâncă destul de puțin și reușește să-și mențină o silueta de invidiat.

„Avantajul cred că este că nu pot să mănânc cantitativ foarte mult. Sunt genul care gustă din toate, dar se satură repede. Nu pot să mănânc cantități industriale. Iar el face cantități…Asta este meseria lui și pasiunea lui. Nu ai cum să ții dietă cu el în casă. Din fericire, știi cum se zice: fiecărei ciori îi dă Dumnezeu partenerul ei, așa și cu mine.

Nu că nu știu să gătesc, doar că nu ai cum să gătești cu Sorin în casă, chiar nu ai cum. Fiecare face ce știe cel mai bine la noi în casă: eu cu skin care-ul, el cu gătitul. Norocul meu este că nu mă îngraș și că nu am fluctuații de greutate. Ghinion este că el se îngrașă. Deci mai complicat este la el decât la mine. El este gurmand. N-ai cum să gătești bine dacă ție nu îți place să mănânci. Dacă nu ai pofta aia, nu ai cum să gătești bine. Nu există bucătar în lumea asta care să nu fie gurmand.”, a spus Daiana Anghel pentru Ego.ro.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.