Clipul video postat de tânăr a devenit viral. Selly a făcut un pamflet despre cât de greu este să renunți la mancarea fast food în schimbul unui stil de viață mai sănătos.

Ce își comanda Selly în timp ce îndemna fanii să facă o schimbare în viața lor pentru a fi mai sănătoși? Vloggerul s-a filmat în mall explicând care sunt lucrurile la care a renunțat, într-o notă foarte amuzantă.

Selly determinat să renunțe la orice, mai puțin la..

Selly este la vârsta de 20 de ani împlinit deja din punct de vedere financiar. Însă vrea să facă și câteva schimbări pentru sănătatea lui. Acesta și-a dat seama că nu mai poate continua în stilul în care o face dacă vrea să se bucure de viață cât mai mult.

Așa că a decis să aibă grijă la somn și la alimentație. Singurul care îi stă în cale este apetitul. Ca oricărui tânăr îi este mai ușor să consume mâncare fast food și îi și place. Astfel, Selly va renunța la orice nu îi face bine, cu excepția shaormei.

@sellygata cu shaormele!

♬ original sound – SELLY

Selly, comedie pe pâine

Videoclipul a devenit viral pe interet, deoarece toată lumea i-a gustat umorul. Mulți tineri se confruntă cu dietele și știu cât de greu e să nu mănânci fast food. Vlogerul s-a filmat ținând un discurs motivant, chiar în timp ce își comanda o shaorma.

Rezultatul final a fost extrem de amuzant. Se pare că va începe dieta de mâine, după cum promite toată lumea..

„De mai bine de o lună viața mea s-a schimbat. Și asta pentru că am ales să nu mai fac excese și să nu mai consum lucruri care îmi dăunează. Fără nopți nedormite! Fără mâncare nesănătoasă! Fără alcool! Fără țigări! Fără dulciuri! …fără ceapă.”  a fost îndemnul vedetei.