Monica Tatoiu a trăit prin parcări de cimitire.

Monica Tatoiu este dovada vie că sintagma „orice vis poate deveni realitate”  este adevărată. Vedeta a povestit cum în copilărie s-a confruntat cu probleme financiare, însă a muncit extrem de mult și a devenit o femeie bogată, căreia îi place să călătorească peste hotare.

Monica Tatoiu, detalii ale copilăriei sale

Monica Tatoiu a dezvălui de curând cât de greu i-a fost în copilărie, atunci când avea o situație financiară precară. În momentul în care a terminat liceul și-a dorit foarte mult să meargă la Tbilisi, în Georgia.

„Am fost, până la 16 ani, un copil sărac, dar bogat în visurile construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școala au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit, la absolvirea liceului, în 1975, a fost o excursie la Tbilisi. Singură. În facultate, am bătut țara cu autostopul”, povestește Monica Tatoiu, potrivit Ciao.ro.

Sursa: Social Media

Monica Tatoiu a mărturisit cât de dificil i-a fost în urmă cu câțiva ani, când încă nu reușea să câștige suficienți bani.  Dar cu toate aceste nu a renunțat la visul său. Conform spuselor ei, în prezent, în fiecare an de ziua sa, merge într-un loc nou de pe Pământ, urmând sfatul lui Dalai Lama.

„Am dormit în mașină, în parcări de cimitire, am mâncat în cele mai fascinante sate uitate de lume, unde am cunoscut oameni minunați. Lumea creată de Dumnezeu este fascinantă, dacă eviți „clișeele” turistice.

Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an, din ultimii 28. Ziua de 21 iunie, solstițiul de vară, când mama m-a adus pe lume în ’56, este Sărbătoarea Muzicii și familiei în Franța”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.