Monica Tataiou a acceptat invitația de a merge în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre trectului ei. Nu a mai vorbit niciodată despre aceste lucruri care i-au marcat existența, dar și care au învățat-o atât de multe.

Monica Tatoiu, cel mai sincer interviu

Femeia de afaceri a fost întrebată de către moderatoarea emisiunii dacă regretă faptul că nu și-a luat adio de la tatăl ei. Cel mai regret pe care îl are ea este faptul că nu a putut să îi spună părintelui său cât de mult l-a iubit. Tatăl ei a avut niște principii dure, care nu i-au permis să se aproprie prea tare de ea.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt praoste,  că femeile care fac artă sunt c***e(…). El fiind un mare doctor, un geniu. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată.  Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ. Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”,a declarat femeia.

La un moment dat, Monica Tatoiu a vorbit și despre viața privată spunând că și-a pierdut virginatea, doar pentru a le face în ciudă părinților săi. Experiența nu a fost deloc una plăcută pentru ea, dar recunoaște că a fost o tâmpenie din partea ei să procedeze în felul acesta.

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.