Acum câteva zile, Monica Tatoiu vorbea cu subiect și predicat despre finanțele sale, dar și despre faptul că are atât de mulți bani, încât se teme că nu va apuca să îi cheltuiască niciodată pe toți. Paradoxal, vedeta nu vrea să îi dea nici măcar un leu fiului ei pentru a-și cumpăra propria casă. 

Monica Tatoiu este una dintre vedetele care a reușit să îi lase pe toți cu gura căscată după ce a spus că sumele de bani pe care le încasează lunar din pensie sunt unele uriașe. Monica a recunoscut că a fost mereu bine plătită și că salariul ei lunar depășea orice așteptare.

De aici a rezultat și pensia uriașă pe care o are în prezent. Vedeta încasează peste 200 de milioane de lei pe lună și recunoaște că, deși are mulți bani, tot o macină o grijă. Și anume, aceea că, oricât de mult ar vrea să cheltuiască, nu o să reușească niciodată să termine întreaga sumă.

Monica Tatoiu, decizie radicală. De ce nu vrea vedeta să îi dea fiului ei bani să își cumpere propria casă Captură video

Monica Tatoiu este de neînduplecat

Deși ar putea foarte bine să își ajute fiul să pornească cu un start bun în viață, Monica Tatoiu refuză să facă asta cu orice preț. Aceasta nici nu vrea să audă de faptul că ar putea să îi dea fiului ei o sumă generoasă de bani pentru a-și cumpăra o casă sau un apartament pe numele lui.

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie.” a spus vedeta într-un podcast recent.

Cuvintele Monicăi i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, dar se pare că explicație vedetei este una cât se poate de simplă. Nici ea nu a primit niciun ajutor din partea părinților și tot ce a reușit, a reușit prin forțele ei. Tocmai de aceea, vrea să îi ofere fiului ei aceeași lecție.