Monica Tatoiu este cunoscuta femeie de afaceri din România. În urmă cu câteva luni, aceasta a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl ei. De asemenea, aceasta a povestit care a fost relația cu tatăl ei înainte ca acesta să se stingă din viață. De când se află în lumina reflectoarelor, Monica nu a vorbit niciodată despre tatăl ei. Însă de data acesta, femeia s-a destăinuit emoțional.

Femeia de afaceri are 65 de ani și este o fire extrem de directă atunci când vine vorba să-și expună părerile. Astfel, vedeta a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, mărturisind că nu a fost una extraordinară.

Monica Tatoiu, dezvăluiri surprinzătoare despre tatăl ei

Tatăl Monicăi a fost un doctor foarte cunoscut. Având această funcție respectabilă, nu a putut accepta niciodată că visul fiicei lui era să devină artistă. Femeia de afaceri a mărturisit că ea și tatăl său nu s-au înțeles niciodată extraordinar și că certurile dintre ei erau destule de dese. Însă, ceea ce o macină pe artistă este faptul că nu i-a spus niciodată tatălui ei că-l iubește.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu.” , a mărturisit Monica Tatoiu într-o emisiune Tv.

Monica Tatoiu, cele mai dureroase mărturisiri. De ce nu știe nici acum unde este înmormântat propriul său tată: „Îmi reproșez că…”
social media

Care a fost motivul pentru care Monica Tatoiu nu i-a mărturisit niciodată tatălui ei că îl iubește

Profesoara a declarat că nu i-a spus tatălui ei că-l iubește din cauza influențelor mamei ei care nu l-ar fi iubit niciodată pe bărbat. De asemenea, Monica a mai mărturisit cu durere că nici măcar nu știe unde este înmormântat părintele ei.

„Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ” , a mai spus Monica.