Monica Tatoiu a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de 66 de ani. Aceasta s-a aflat alături de soțul ei, Victor Tatoiu în Franța. Cei doi sunt căsătoriți de peste 30 de ani și se iubesc ca în tinerețe. Vacanța a fost plănuită și cuplul a avut multe de multă aventură, pe care nu și-o doreau. 

Monica Tatoiu și-a petrecut ziua de naștere în Franța, așa cum obișnuiește în ultimii ani. Aceasta a fost alături de soțul ei și au mâncat într-un restaurant frumos la prânz, apoi au întâmpinat o problemă. Nu-și mai găseau mașina pe care au parcat-o. După această întâmplare, a mai existat încă una și anume urcarea către un castel pe vârf de munte.

„De ziua mea a fost ca de obicei. Am mâncat bine la prânz, într-un restaurant de țară de 5 stele, de la 12.30 la 15.00, după care 30 de minute am căutat mașina. Că unul este peisajul când este târg și altul când se golesc străzile. Am găsit-o cocoțată pe un drum spre o mănăstire. Seara, altă dandana. Să mergem la un castel pe vârful muntelui. Trebuia să mergem pe jos de la un punct. Dar cocoșul familiei a zis că el e Niki Laudă. 

Și am fost la un pas de infarct. Dar al meu bărbat a parcat în ușa restaurantului și a rămas acolo cu aniversarea mea în băț. De ce e bine să te căsătorești cu constănțeni!!!! Nimic nu este imposibil. Cadoul de ziua mea? Un bilet la Chicago în septembrie. Singură! Să mă documentez politic între două outleturi.”, a spus Monica Tatoiu pentru Click!

Sursa foto: Social media

Ce își dorește Monica Tatoiu de ziua sa

Monica Tatoiu nu își dorește cadouri scumpe sau vacanțe luxoase. Femeia de afaceri își dorește sănătate, că este cea mai importantă și să poată face mai multă mișcare. Speră ca în 2023 să poată alerga cel puțin zece minute.

„Soțul meu a plătit masa la restaurant de ziua mea…Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la el, între drumuri! Vreau ca în 2023 să pot să alerg măcar 10 minute…”, a spus Monica Tatoiu la Prima TV.