Monica Tatoiu nu a avut o copilărie fericită, dar a muncit și și-a începlinit toate dorințele.

Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor și toată lumea știe acest lucru. Vedeta a vorbit despre copilăria sa care nu a fost una fericită din cauza lipsurilor financiare. După ce a ajuns la facultate, a muncit pentru a ajunge o femeie de succes, care să-și permită tot ce își dorește.

Monica Tatoiu își aminte cum copilăria sa a fost plină de greutăți. Familia sa nu a avut o situație financiară prea bună, dar, ea avea multe visuri. Excursiile organizate la școală erau plănuite cu mult timp înainte, pentru a le ajunge banii. Când a absolvit liceul, femeia de afaceri și-a dorit o excursie în Tbilisi, Georgia, apoi a văzut toată țara făcând autostopul.

„Am fost, până la 16 ani, un copil sărac, dar bogat în visurile construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școala au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit, la absolvirea liceului, în 1975, a fost o excursie la Tbilisi. Singură. În facultate, am bătut țara cu autostopul. Atunci mi-am propus să văd toată lumea câte zile o să îmi dea Domnul.”, s spus Monica Tatoiu pentru Ciao.ro.

Sursa foto: Social media

Monica Tatoiu a dormit în mașină sau în cimitire în vacanțe

Monica Tatoiu recunoaște că i-a viața i-a fost dificilă în urmă cu ceva timp. Ea nu reușea să câștige destui bani pentru a-și îndeplini visurile, anume să cunoască cât mai multe locuri de pe pământ. Aceasta a dormit în mașină sau în parcările cimitirelor pentru că nu își putea plăti cazarea. În prezent, se bucură de o pensie mare și reușește să ajunge în fiecare an, de ziua sa, într-un loc nou.

„Am dormit în mașină, în parcări de cimitire. Am mâncat în cele mai fascinante sate uitate de lume, unde am cunoscut oameni minunați. Lumea creată de Dumnezeu este fascinantă, dacă eviți „clișeele” turistice. Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an, din ultimii 28. Ziua de 21 iunie, solstițiul de vară, când mama m-a adus pe lume în ’56, este Sărbătoarea Muzicii și familiei în Franța.”, a mai spus Monica Tatoiu.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.