Oana Radu a trăit și clipa în care un invitat a făcut-o praf din replici.

Monica Tatoiu este mereu o prezență plăcută în emisiunile la care merge. Vedeta are o vastă experiență de viață, iar poveștile ei par că nu se sfârșesc niciodată. Recent, aceasta a fost invitata Oanei Radu, dar discuția nu a decurs chiar așa cum își închipuia artista.

Monica Tatoiu a fost mereu sinceră și a vorbit despre orice subiect fără bariere. Până acum, vedeta a povestit cele mai importante episoade din viața ei, episoade pe care mulți nu le știau. De data asta, a venit timpul să se așeze în fața detectorului de minciuni și să fie mai sinceră ca niciodată.

Monica Tatoiu și-a asumat de la bun început această provocare. În plus, știa că nicio întrebare nu va fi suficient de dificilă pentru ea, mai ales că nu are nimic de ascuns. La un moment dat, Oana Radu a ridicat la fileu subiect legat de operațiile estetice. De acolo, până la o adevărată dezbatere, a mai fost un singur pas.

Monica Tatoiu a desființat-o pe Oana Radu. Vedeta a rămas fără cuvinte în fața ei
Instagram

Monica Tatoiu a luat-o la bani mărunți pe Oana Radu

Monica Tatoiu nu agrează deloc intervențiile estetice, mai ales cele care nu sunt făcute cu bun gust. Vedeta este de părere că multe doamne și domnișoare exagerează și ajung să fie penibile. Totuși, nu neagă că sunt unele cazuri în care operațiile estetice sunt necesare. Aici, Monica a inclus mutilările din urma unor accidente sau defecte care afectează încrederea în sine.

Oana Radu nu s-a mulțumit cu răspunsul primit, așa că a mers mult mai departe. La un moment dat, Monica Tatoiu nu s-a mai putut abține și s-a legat și de operațiile Oanei. Fără să îi pese dacă se va supăra sau nu, vedeta i-a spus artistei că a exagerat cu intervențiile.

Mai exact, Monica Tatoiu crede că Oana Radu și-a injectat prea mult buzele. Desigur, aceasta a fost o părere personală. În plus, vedeta a vrut să sublinieze că dacă ea și iubitul ei sunt mulțumiți, asta e tot ce contează.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.