Monica și Ramona Gabor au trecut prin clipe grele in ultima saptamana. Tatal lor a fost gasit in casa, fara suflare, chiar de sora lor. Alina, fiica cea mare a lui Emil Gabor, a fost si cea care s-a ocupat de inmormantare. Tot ea este si cea care l-a ingrijit pe barbat in ultima perioada din viata lui. Emil Gabor a murit in urma unui infarct, după ce luni l-a rand s-a simtit din ce in ce mai slabit si mai bolnav.

Despre decesul barbatului s-a aflat in presa abia in ziua inmormantarii. Monica și Ramona Gabor nu au putut fi prezente. Acestea nu l-au condus pe tatal lor pe ultimul drum pentru ca se afla peste hotare. Acestora le era imposibil sa se întoarca in tara din cauza restrictiilor cauzate de  pandemie.  De altfel, fetele nu isi mai vazusera tatal de ani buni. Chiar daca au avut grija sa ii trimita bani, barbatul suferea din cauza lipsei fetelor lui.

Acum, după ce Emil Gabor s-a stins din viata, Monica și Ramona au luat o decizie surprinzătoare. Are legătură cu apartamentul în care tatal lor și-a petrecut ultimele clipe din viata. Cele doua surori au decis ca locuinta sa ii revina Alinei. Sora lor cea mare a fost cea care a fost tot timpul alaturi de tata. L-a plimbat prin spitale, l-a ingrijit și s-a ocupat si de toate cele necesare pentru inmormantare. Asadar, fetele au considerat ca este corect ca ea sa fie rasplatita. Asta in conditiile in care lor oricum nu le lipseste nimic peste hotare, unde duc o viata de vis.

Ce va face Alina cu apartamentul?

„Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo”, au dezvăluit apropiații celor două, pentru Impact.ro.