Monica Pop a răbufnit în ceea ce privește situația actuală pe care o traversează țară noastră. Cunoscută pentru implicarea să activă în situațiile de viață, această a reacționat vehement într-o postare pe Facebook.

Reclamă

Monica Pop trage un semnal de alarmă legat de prețurile mari

Monica Pop este de părere că în această perioada, prețurile alimentelor ar fi trebuit să scadă. Având în vedere că remunerațiile au scăzut, costurile pentru hrană și alimentele de baza au rămas la același plafon. într-o postare pe păgîne ei de socializarea această pune la zid atitudinea marilor retaileri care nu scad deloc din prețuri.

Reclamă

„Au fost promisiuni. Poporul a așteptat în perioada grea de urgență-alertă un ordin de plafonare a prețurilor la alimente. Din păcate prețurile au crescut în situația în care veniturile, se știe, au scăzut”, a scris medicul pe Facebook

Monica Pop susține că măsurile în acest sens ar fi trebuit luate din empatie față de popor. Medicul susține că nimeni nu este interesat în țară de cetățenii care s-au trezit cu contractele de muncă încheiate.  Nu este prima reacție pe care medicul o are în ultima perioada. Pe perioada de criză puternică, această s-a arătat uimită de măsurile luate de autorități de a închide unele spitale. De asemenea, Monica Pop a susținut că multe persoane cu alte tipuri de afecțiuni sunt lăsate pe loc secund.Acest fapt, în opinia oftalmologului le putea agrava starea de sănătate.

”Mai există și alte boli.” a declarat la momentul respectiv această.

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologici din România. Această a ocupat funcția de manager în cadrul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București.

„Am crezut mereu în empatie, în solidaritatea românilor la greu. Ea există, dar cu mari excepții! Magazinele au avut vânzări că niciodată! Cu toate astea, prețurile au tot crescut în loc să rămână pe loc! Aș fi vrut să văd măcar un supermarket în care prețurile la alimentele de bază să fi scăzut măcar cu 5 bani ! Nu cred că există, în lunile de urgență-alertă!” a mai adăugat Monica Pop.