Monica Gabor i-a câștigat inima afaceristului chinez Mr.

Pink și s-a transformat într-o bucătăreasă de zile mari. Deși, în timpul în care a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu, îi plăcea să fie răsfățată și ținută în puf, acum îi place să gătească și să-l impresioneze pe iubitul său, cu mâncărurile în stil asiatic.

De acum 8 ani, trăiește în SUA, la Malibu, California, într-un adevărat palat, alături de Mr.Pink și are toată lumea la picioare, însă a lăsat și ea obiceiurile vechi de-o parte și a devenit un adevărat model.

Această vilă de 3,5 milioane de dolari este absolut impresionantă. Reședința este foarte cunoscută în America, pentru că aici s-au filmat multe videoclipuri a unor soliști consacrați.

Monica gătește și în stil românesc, cum ar fi o salată de vinete de casa dar îi place să experimenteze și tot felul de mâncăruri chinezești, cum ar fi  supa de varză Kale, foarte apreciată în bucătăria chinezească pentru gustul său dulce și pe alocuri ințepător și paste cu sos pesto făcut din nuci, parmezan și usturoi căruia i se atribuie aroma îmbietoare a busuiocului. Cu un meniu așa de atrăgător, Mr Pink pare a fi extrem de mulțumit.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă din anul 2011, după ce Monica a divorțat de magnatul Irinel Columbeanu.