Monica Gabor duce o viață de vis în Statele Unite ale Americii. De când l-a întâlnit pe Mr. Pink, lucrurile au devenit din ce în ce mai bune pentru celebrul model, care, mai nou, a făcut din nou pasul cel important și a spus marele „DA”. Cei doi s-au căsătorit în secret, potrivit spynews.ro.

Reclamă

Monica Gabor și Mr. Pink au devenit, oficial, soț și soție, dar nu de curand ci în urma cu cateva lui. Cei doi au vrut să țină totul în secret, mai ales ca au deja ani buni de cand se comporta ca o adevarata familie. Nunta a fost doar o formalitate pentru cei doi.

Conform unor surse apropiate de Monica Gabor, cununia a avut loc în luna iulie a anului 2019. A fost un eveniment privat, fără invitați sau petrecere fastuoasa.

În prezent, Monica Gabor și Mr. Pink duc o viață foarte fericită împreună. Probabil și de aceea Monica nu prea a mai fost activă în mediul online. Prietenii vedetei au declarat pentru spynews.ro că duce o viață liniștită și că se concentrează pe viața de familie, prioritatea ei fiind rolul de mamă și rolul de soție.

În urmă cu ceva timp, în ianuarie, chiar tatăl ei, Emil Gabor, a dat-o de gol, fără să vrea, explicând că nu se putea întoarce în țară din cauza unor schimbări la acte, realizate de pe urma căsătoriei.

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, spunea la momentul respectiv tatăl surorilor Gabor.