După despărțirea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor nu a mai stat mult pe gânduri și a părăsit România. De ani zile aceasta are o relație cu celebrul Mr. Pink, iar puțin sunt cei care știu că aceștia sunt și căsătoriți. Se pare că nunta celor doi a avut loc în secret, iar cel care i-a dat de gol a fost chiar fostul partener al tinerei.

Invitat în cadrul unui podcast, Irinel Columbeanu a vorbit despre fosta lui soție și despre legăturile pe care le-au avut după separare. Cei doi s-au despărțit pe cale pașnică, însă au existat și câteva neînțelegeri. Cel mai mare conflict al acestora a avut-o în centru pe fiica lor. Mai exact, Irinel Columbeanu nu a cedat așa ușor și a avut nevoie de ceva timp pentru a fi de acord cu mutarea acesteia din România.

Vorbind despre acest subiect, omul de afaceri și-a dat de gol fosta parteneră declarând că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în urmă cu ceva timp, fără ca nimeni să știe.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul podcast-ului realizat de Ameri Nasrin.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în secret! Cei doi au ținut totul departe de ochii curioșilor. Cine i-a dat de gol
Social media

Irinel Columbeanu, departe de fiica lui

Chiar daca a fost o decizie grea, în urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu a hotărât să își lase fiica să plece în America. Omul de afaceri a cântărit atent toate opțiunile, iar în final a ajuns la concluzia ca Irina va avea parte de o educație mult mai bună în străinătate.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a declarat Irinel Columbeanu.