Fosta Scorpie de la Izvorani trece printr-o perioadă dificilă a vieții. Moni s-ar fi despărțit de milionarul chinez și ar fi decis să își încheie socotelile cu tot trecutul. Drept dovadă pe internet au circulat numeroase speculații legate de separare. Fosta doamnă Columbeanu i-ar fi înapoiat lui Mr. Pink toate bunurile înainte de a părăsi Statele Unite. Momentan Monica se află alături de sora ei în Dubai.

Ce a dus la ruptura celor doi?

Monica Gabor a trăit mai bine de un deceniu în străinătate. Tot cam atât a durat și relația ei amoroasă cu un afacerist chinez alături de care a locuit încă de la început în America. La un moment dat chiar existau zvonuri legate de faptul că cei doi și-ar fi unit destinele însă acestea nu au fost niciodată confirmate de vedetă. Moni a declarat de mai multe ori în vizitele ei în România că își ajută iubitul în afaceri și acest lucru îi dă o satisfacție incredibilă. Totodată fostul manechin a fost mereu implicată și în creșterea și educația fiului milionarului Mr. Pink, Anthony. Vedeta și-a luat rolul de mamă în serios nu doar pentru fiica ei care de asemenea s-a mutat în America ci și pentru fiul vitreg.

A devenit profesoară de limba engleză

Dacă în România a cucerit podiumurile de modă cu prezența eu, fostul manechin a renunțat la această carieră atunci când a ajuns peste Ocean. Monica a urmat cursurile unei școli de limba engleză destinată imigranților și ulterior a decis să rămână în cadrul unității școlare respective ca profesor. Astfel, o perioadă îndelungată, pe lângă afacerile de familie, Monica Gabor a fost și cadru didactic.Vedeta a locuit alături de Mr Pink in Beverly Hills într-o vilă impozantă de peste 3 milioane de dolari.