Irina Columbeanu a împlinit 15 ani și este deja o adevărată domnișoară. Aceasta locuiește peste Ocean alături de mama ei care se asigură că are parte de o educație aleasă. Pe lângă rezultatele școlare exemplare pe care fiica lui Irinel și a Monicăi le are, încă de la vârsta de 8 ani, părinții i-au descoperit un talent aparte: pictura.

Monica o încurajează pe fiica ei în aceasta direcție

Irina locuiește în America alături de Monica și de Mr, Pink. Fostul manechin se ocupă în mod direct de educația fiicei ei, dar și de a fiului afaceristului chinez. Încă de când Irina s-a mutat definitiv în America, mama ei a decis să o țină departe de mediul online. Deși atunci când locuia cu tatăl ei era extrem de activă pe conturile de socializare, acum Irina se focusează pe activitățile școlare. Monica i-a creat adolescentei un cont de Instagram unde i-a dat voie să își publice lucrările de pictură. Irina are un număr semnificativ de urmăritori pe ambele conturi de socializare, deși nu mai comunică deloc cu fanii ei.Picturile fiicei lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor au primit numeroase aprecieri din partea internauților.

Sursa foto: Instagram

Poate urma cu succes o carieră în modelling

La capitolul imagine, Irina seamănă mult cu mama ei, fost manechin. Adolescenta mai are 3 ani până la vârsta majoratului însă are deja trăsăturile unui adevărat fotomodel. Monica Gabor i-a pus trăsăturile fizice în evidență îmbrăcându-o într-o ținută elegantă.

Irina a obținut un premiu important în cadrul unui gale celebre în Malibu

Monica se mândrește cu rezultatele fiicei ei nu doar pe plan școlar ci și activitățile și proiectele pentru vârsta ei în care aceasta se implică. Recent, Irina a fost premiată în cadrul unei gale desfășurate anual de către Fundația Caritabilă Malibu Dolphin. Irina a plecat de la evenimentul respectiv cu un trofeu de care a fost extrem de încântată.