Fostul manechin a fost surprins cu un cadou neașteptat

Monica Gabor a primit inelul chiar la început de 2023. Vedeta a ținut să se afle de gestul făcut de persoana dragă sufletului ei. Aceasta a postat în mediul online o imagine cu prețioasa bijuterie.

Monica Gabor a primit generosul dar de la cineva din familie

Monica Gabor trăiește de mai bine de un deceniu peste Ocean, acolo unde și-a întemeiat o familie. Fosta doamnă Columbeanu este însă extrem de discretă legată de viața personală. Din acest motiv în jurul subiectului statutului ei civil s-au creat numeroase speculații. Asta pentru că tatăl ei, Emil Gabor, înainte de a trece la cele veșnice a dezvăluit că Monica este căsătorită cu Mr. Pink. Totuși nu există o dovadă clară că cei doi și-ar fi unit destinele.

Inelul primit cadou de vedetă în această perioadă a stârnit curiozitatea celor din mediul online mai ales legat de proveniența lui. Fosta doamnă Columbeanu a mărturisit însă din partea cui vine un astfel de dar.

Gestul a fost făcut chiar de către fiul ei adoptiv, Anthony, băiatul lui Mr. Pink. Monica are o legătură apropiată cu acesta, fiind la fel de implicată în dezvoltarea lui precum a fiicei ei.

Din partea fiului meu...”, a scris Monica pe contul ei de Instagram.

Adolescentul are o pasiune pentru lumea online-ului, iar vedeta pare să îl sprijine în acest sens. În ceea ce o privește pe Irina, Monica nu ar fi atât de deschisă în ceea ce privește subiectul. înainte de a pleca la mama ei peste Ocean, Irinuca era o adevărata vedetă în rândul copiilor de vârsta ei, datorită online-ului. Mama ei a decis însă ca fiica ei să renunțe la această activitate. Irina s-a concentrat mult pe dezvoltarea ei educațională. Drept dovadă, fiica foștilor soți Columbeanu are o rezultate școlare excelente.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.