Monica Gabor a primit inelul chiar la început de 2023. Vedeta a ținut să se afle de gestul făcut de persoana dragă sufletului ei. Aceasta a postat în mediul online o imagine cu prețioasa bijuterie.

Monica Gabor a primit generosul dar de la cineva din familie

Monica Gabor trăiește de mai bine de un deceniu peste Ocean, acolo unde și-a întemeiat o familie. Fosta doamnă Columbeanu este însă extrem de discretă legată de viața personală. Din acest motiv în jurul subiectului statutului ei civil s-au creat numeroase speculații. Asta pentru că tatăl ei, Emil Gabor, înainte de a trece la cele veșnice a dezvăluit că Monica este căsătorită cu Mr. Pink. Totuși nu există o dovadă clară că cei doi și-ar fi unit destinele.

Inelul primit cadou de vedetă în această perioadă a stârnit curiozitatea celor din mediul online mai ales legat de proveniența lui. Fosta doamnă Columbeanu a mărturisit însă din partea cui vine un astfel de dar.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Gestul a fost făcut chiar de către fiul ei adoptiv, Anthony, băiatul lui Mr. Pink. Monica are o legătură apropiată cu acesta, fiind la fel de implicată în dezvoltarea lui precum a fiicei ei.

Din partea fiului meu...”, a scris Monica pe contul ei de Instagram.

Adolescentul are o pasiune pentru lumea online-ului, iar vedeta pare să îl sprijine în acest sens. În ceea ce o privește pe Irina, Monica nu ar fi atât de deschisă în ceea ce privește subiectul. înainte de a pleca la mama ei peste Ocean, Irinuca era o adevărata vedetă în rândul copiilor de vârsta ei, datorită online-ului. Mama ei a decis însă ca fiica ei să renunțe la această activitate. Irina s-a concentrat mult pe dezvoltarea ei educațională. Drept dovadă, fiica foștilor soți Columbeanu are o rezultate școlare excelente.