Fosta doamnă Columbeanu nu își arată deloc vârsta, având o imagine impecabilă. La capitolul frumusețe, fiica ei îi calcă pe urme.

   Monica Gabor locuiește de aproape 15 ani peste Ocean, acolo unde și-a întemeiat o familie alături de afaceristul chinez, Mr. Pink. Fostul manechin a dat uitării viața din România în care era constant expusă ziarelor de scandal, mai ales prin prisma parcursului tumultuos pe care l-a avut înainte și în timpul relației cu Irinel Columbeanu.

   Vedeta are un drum complet diferit acum, departe de a-și expune intimitatea publicului larg, așa cum s-a întâmplat în urmă cu mai bine de un deceniu. Chiar dacă timpul este neiertător cu nimeni și anii s-au scurs rapid, imaginea fostei „scorpii” de la Izvorani nu a suferit foarte mult. Recent, Monica a publicat pe contul ei de Instagram o imagine detaliată cu propriul chip. Dacă la aproape 35 de ani, multe femei se confruntă cu apariția ridurilor de expresie, foarte deranjante, fostul manechin are un ten perfect.

Luând în calcul faptul că amprenta timpului, gravitația și alți factori legați de sănătate contribuie din nefericire la aspectul pielii atât la femeile trecute de 30 de ani, cât și la bărbați, s-ar părea că fie mama natură a fost extrem de generoasă cu vedeta, fie aceasta vizitează des medicul estetician care o ajută să șteargă de pe chip câțiva ani cu ajutorul procedurilor de reîntinerire.

Sursa foto: Instagram

Irina Columbeanu, copie fidelă a mamei la capitolul inagine

Dincolo de faptul că are extrem de multă grijă de ea, Monica nu uită să fie o mamă foarte implicată în evoluția copilului ei.Irina Columbeanu este acum o domnișoară în toată regula având în vedere că a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani. Adolescenta îi seamană mamei, ca statură și trăsături fizice, primind numeroase complimente pe conturile de socializare.Irina Columbeanu locuiește în America alături de mama ei de mai bine de 4 ani.

Monica Gabor a devenit celebră cu puțin timp înaintea vârstei majoratului. Chiar dacă a fost intens criticată pentru alegerile făcute la vremea respectivă, vedeta pare să aibă alte planuri pentru fiica ei. Drept dovadă, Irina nu are acces la rețelele de socializare decât pentru puțin timp, supravegheată de mama ei, spre dezamăgirea fanilor pe care adolescenta îi are în mediul online. Atunci când locuia alături de tatăl ei, Irina era extrem de activă pe internet, lucru pe care mama ei nu l-ar fi agreat, drept dovadă după ce micuța a ajuns în America, fanii nu au mai putut interacționa cu ea.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.