La vârsta de 42 de ani, Monica Bârlădeanu este gata să ajungă în fața altarului. Vedeta a declarat că este pregătită să spună cel mai important „Da” din viața ei. Însă până la momentul cel mare, actrița se bucură de fiecare zi și privește încrezătoare spre viitor.

Deși în ultimul timp, Monica Bârlădeanu nu s-a mai afișat la brațul unui bărbat, actrița este cât se poate de mulțumită. Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre viața personală. Aceasta a declarat că din relațiile anterioare a învățat foarte multe și preferă singurătatea, decât singurătatea în doi.

„Mi se pare mai asumat să refuzi surogate de relații, lipsite de autenticitate și profunzime, decât să trăiești singur în doi.

Fiecare relație care n-a funcționat a avut parte de propria analiză, însă ca să dezvălui ceva din concluzii, ar însemna să fiu lipsită de respect și discreție față de niște oameni care nu-și doresc asta, mai ales că nu au vieți publice”, a declarat Monica Bârlădeanu, pentru revista Unica.

Monica Bârlădeanu, pregătită de căsătorie! Vedeta își dorește să ajungă în fața altarului. „Am învățat multe…”
Instagram

Monica Bârlădeanu, pregătită de căsătorie

Monica Bârlădeanu a mai declarat că acum, după experiența fostelor relații, a înțeles ce așteptări să aibă de la un partener, a învățat să fie mai temperată, iar toate aceste lecții le va aplica în următoare relație, care poate va duce la o căsătorie.

„De învățat sper că am învățat multe… prima lecție fiind abținerea de la proiecția asupra celuilalt a unui om care nu e, dar care ți-ai dori tu să fie și relaționarea cu omul din fața ta, așa cum e. Am învățat și să aștept cinci minute înainte să vorbesc din impuls”, a mai spus actrița.

Întrebată despre căsătorie, vedeta a spus că își dorește să ajungă în fața altarului și așteptă momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă.

 „Absolut, cred. Și da, mă văd, dacă drumul meu în viață va duce la o căsătorie. Însă nu fac din asta nici un scop, nici o destinație”, a mai spus Monica Bârlădeanu.