Monica Anghel este printre cele mai apreciate artiste din România.

La cei 50 de ani ai săi, artista are o siluetă de invidiat. Cura de slăbire a început în anul 2017, când a fost nevoită să piardă 40 de kg pentru a se putea opera la coloană. Fanii săi s-au întrebat încă de atunci cum reușește vedeta să se mențină în formă, iar răspunsul este simplu.

Secretul Monicăi Anghel

Monica Anghel nu se ascunde. Vedeta a mărturisit secretul ei pentru siluetă
Instagram

„În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar am dat jos. Am foarte multă grijă la ce mănânc, la tot. Mănânc carne slabă, nu mănânc prăjit.

De cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală. La sală fac ce știu eu că am voie să fac. Lucrez, iar când nu merg la sală cu Aviv, fac exerciții acasă. O zi pe săptămână nu fac, de obicei duminică sau lunea. (…)Cozonacul mi-a făcut rău dintotdeauna.

Mi se face poftă câteodată de câte un covrig, dar cu mai puțină sare. Vreau să spun că o dată la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până în ora 13, dar până a doua zi nu mai mănânc nimic. În schimb, beau apă, apă multă.”, a mărturisit Monica Anghel la Prima TV.

De asemenea, invitată la emisiunea “Vorbește Lumea”, cântăreața a mărturisit și ce a mâncat în ziua respectivă. Dar și ce anume preferă să facă la sală.

„Până la ora asta am mâncat 5 curmale. Am băut o cafea, fără lapte și zahăr, și un ceai. Pe la ora 16:30 trebuie să mănânc un pește la grătar, cu niște fasole verde, cu niște roșioare și un cățel de usturoi. După plec la sală cu Aviv. După vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care mai fac și fasting de 24 de ore.

Când merg la sală fac greutăți și cardio. Nu pot să ridic mai mult de 25 de kilograme, pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac acasă.

Este un stil de viață, procesul de slăbire a fost într-un an și trei luni. A fost foarte important în acest proces de schimbare și psihologul pe care l-am avut.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”.