Vedeta s-a săturat să explice procesul real prin care a ajuns la greutatea ideală

Toată lumea știe că Monica Anghel a trecut printr-o transformare radicală. Artista a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme, iar acum a ajuns la 65. După ce a topit zecile de kilograme, în mediul online au început să apară speculații potrivit cărora și-ar fi micșorat stomacul sau ar fi apelat la tratamente drastice. 

(CITEȘTE ȘI: Monica Anghel, în cea mai bună formă la 51 de ani. Cum a reușit să aibă o siluetă de invidiat)

Vedeta a rupt gura târgului

În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, cântăreața a răbufnit. Artista a mărturisit că o enervează la culme cei care împrăștie astfel de zvonuri nefondate. Ea a reușit să slăbească datorită unui regim alimentar echilibrat. De-a lungul timpului s-a speculat că vedeta ar fi ajuns la greutatea ideală cu ajutorul unor licori sau picături, ceea ce ea a demontat categoric.

„Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori.

Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie”, a explicat artista, potrivit protv.ro

Monica Anghel le-a dat replică răutăcioșilor care spun că a slăbit cu licori. Cântăreața a transmis un mesaj tranșant
Impact

Celebra cântăreață a mărturisit că acum cântărește 65 de kilograme. Totuși, mai are până va ajunge la greutatea dorită, căci încă are dureri de articulații. Pe de altă parte, nu este un obiectiv pe care trebuie să îl atingă neapărat, însă o face pentru a se simți bine în pielea sa.

Vedeta a adoptat un regim alimentar în care peștele, în general carnea ușoară, lactatele și fructele sunt nelipsite. Mai mult decât atât, ea nu uită să consume zilnic cel puțin 2,5 litri de apă pe zi.

Cântăreața a mărturisit că se va opri din slăbit în momentul în care va simți că nu mai are niciun fel de dureri articulare. În clipa în care nu o va mai durea nimic, atunci va fi de părere că a reușit să ajungă la greutatea optimă.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii