Adrian Minune a făcut dezvăluiri despre care fanii și-au pus întrebări de-a lungul timpului. Atunci când vine vorba despre lumea manelelor, știm doar că cei mai celebrii artiști cer sume colosale pentru onorariile lor. Însă, curiozitatea care a stat pe buzele tuturor este legată de legalitatea cu care aceștia își fac munca. 

Artistul a participat în urmă cu ceva timp la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a răspuns la cele mai controversate și delicate întrebări. Fie că a fost vorba despre familie, carieră, sau viața personală, Adi Minune nu s-a dat în lături să recunoască tot!

Adrian Minune a dat cărțile pe față în ceea ce privește eliberarea chitanțelor la evenimente

Printre întrebările care i-au fost adresate, Denise Rifai a ținut să lămurească un lucru pe care toată lumea și-a dorit să-l afle. Și anume, dacă celebrul cântăreț taie chitanță la evenimentele pe care le onorează. Răspunsul său a venit imediat, iar fanii au rămas de-a dreptul șocați.

„Da, tai chitanță la evenimentele la care cânt. Am contracte tip cu poza mea pe ele. Am o contabilă care se ocupă de tot ceea ce încasez. Dar aș vrea să-mi spuneți dumneavoastră cum să fac cu bacșișul. Cum să tai chitanță pe bacșiș, cum pot să fiu legal din punctul ăsta de vedere?”, a spus Adrian în cadrul emisiunii cu Denise Rifai.

@starlovve♬ sunet original – Angela


„Dacă un mesean îmi dă treaz 10.000 de lei, iar beat își aduce aminte, eu sunt obligat să-i dau înapoi”

„Dacă un mesean, un spectator, un om pur și simplu îmi dă treaz 10.000 de lei, iar beat își aduce aminte și-mi cere banii înapoi, eu sunt obligat să-i dau. Pentru că dacă scoate un cuțit, sau orice, ți-e frică. La noi se mai întâmpla asta, cu toate că eu nu cotizez.

Nu dau înapoi, pentru că nu mă sperii așa repede, dar se poate întâmpla totuși chestia asta. Li s-a mai întâmplat altor colegi de-ai mei, li s-a cerut înapoi bacșișul, dar nu dau nume.”, a mai spus Adrian Minune în emisiunea de la Kanal D.