Betty Stoian a crescut în lumea shobwizbului. Încă de mică, aceasta a început să cânte și a avut un real succes.

Fiica lui Florin Salam se poate mândri cu o viață perfectă din toate punctele de vedere. Cariera sa este în ascensiune, iar pe plan personal, o duce foarte bine. Tânără este căsătorită cu Cătălin Vișănescu și, împreună, au un băiețel. Betty se bucură de frumusețea sa naturală, dar multe persoane o întreabă de existența vreunei operații estetice pentru trăsăturile sale de invidiat. Întrebată de un reporter dacă are intervenții estetice, aceasta a recunoscut că nu are, ci doar mici modificări la față.

@diana.blogger #foryou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #chisinaumoldova #viral #foryoupage #canald #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Reporter: Ai apelat la vreo operație estetică până acum?

Betty Stoian: „Nu, nu am nicio operație estetică, parcă mă simt prost că nu am că toți au și toate au. Eu nu am. Am câteva intervenii făcute la față, dar am un motiv pentru care le-am făcut. Mă mai întreabă fetele de aceste intervenții. M-au ajutat mult pentru acnee, că am probleme cu acneea de când eram mică. M-au ajutat chestiile astea făcute. Am făcut o ridicare, aici la față. Eu nu am acid în buze, eu am fire. Nu vreau să exagerez niciodată.

Betty și Cătălin Vișănescu au împlinit șapte ani de relație

Betty și Cătălin Vișănescu au împlinit de curând șapte ani de relație,  iar artista a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de socializare.

”Împlinim 7 ani de relație, eu cu Cătălin, și mă gândeam așa cum au trecut anii ăștia atât de repede. Ne-am văzut în toate momentele vieții și am fost întotdeauna unul lângă celălalt. Pentru mine încă este un șoc că am împlinit 7 ani de relație și nu știu cum au trecut atât de repede. Sunt mândră de noi că am rezistat și că avem ceva împreună. Doar lucruri frumoase.”, a fost mesajul postat de Betty.

Cei doi au făcut cununia civilă înainte ca artista să împlinească 18 ani, iar la scurt timp, a urmat botezul micuțului Matthias Ștefan. Cuplul își dorește o nuntă doar cu apropiați, undeva într-un loc exotic, unde să se poate relaxa după.

„Cu nunta însă cred că mai așteptăm trei, patru ani, până se duce toată nebunia cu pandemia. Vreau ca la nunta mea să fiu nemachiată, îmbrăcată cu o rochie simplă, într-un loc unde să fie și munte, și mare, și numai oameni apropiați. Să fie undeva unde nu am mai fost. Eu am făcut cununia civilă înainte să împlinesc 18 ani și după ce am născut am făcut și botezul. La ambele evenimente am fost epuizată. Nu mai vreau să fie așa., a mai spus Betty Stoian.