Află care este motivul pentru care Liviu Vârciu nu și-ar permite să joace pe două fronturi.

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun” mărturisește că nu și-a înșelat iubita și nici ea la rândul său nu l-a înșelat pe el. A dezvăluit și motivul pentru care nici în viitor nu ar putea face acest lucru.

Ei bine, Liviu declară că nu ar mai avea nervi pentru a avea o a doua femeie în viața lui. Cu toate că au avut parte de momente grele de-a lungul relației, Liviu spune că în acest moment, lucrurile merg foarte bine. Una peste alta, vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui.

Liviu Vârciu: „Eu n-am nervi pentru ea”

@diana.blogger

#tiktok #fyp #viral #bucurestiromania🇷🇴 #dianablogger #chisinaumoldova #liviuvarciu

♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Avem cinci ani de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una… Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă (…) Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine.” a spus Liviu Vârciu la emisiunea „Xtra Night Show”

Se pare că Anda Călin este pentru Liviu Vârciu sufletul său pereche. Relația cu ea este cea mai lungă pe care a avut-o până la acest moment. De asemenea, Liviu Vârciu mărturisește că nu mai are întipărite în minte alte amintiri cu reprezentante ale sexului frumos.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos.” a spus Liviu Vârciu în cadrul aceleași emisiuni

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.