Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formau un cuplu de mai bine de 13 ani și părea că nimic nu-i va despărți. Chiar antrenorul i-a fost infidel în repetate rânduri, Anamaria mereu găsea puterea să îl ierte. Pentru aceasta familia era cea care o făcea să treacă cu vederea peste multe probleme.

Însă, antrenorul de la Craiova a preferat să se arunce în brațele amantei sale și să-și lase deoparte familia. Cei doi sunt acum în divorț, iar Anamaria l-a dat în judecată pe antrenor fiindcă nu și-a mai văzit copilul de foarte mult timp, iar acesta suferă.

Anamaria Prodan nu este o femeie geloasă

Frumoasa impresară a recunoscut într-un podcast că niciodată nu i-a violat intimitatea soțului său. Nu l-a verificat nici măcar în telefon, deși nu puține dăți au fost când a înșelat-o. Însă, Anamaria Prodan a ales doar să îi atragă atenția atunci când afla, pentru a-și rezolva singur problema

„Nu am verificat în viața mea telefonul soțului meu. Decât în momentele în care știam deja că are aceste apucătri. Îmi spuneau toți oameni din fotbal și atunci îi spuneam. Pune mâna și sterge tu, ca să nu intru eu.”, a declarat blondina.

@iuliamariagmi#”Nu am verificat în viața mea, telefonul soțului meu”!!!!

♬ original sound – Iulia Maria

Anamaria Prodan știa de existența amantei

Anamaria Prodan a mărturisit că nu are nimic cu amanta soțului ei, fiindcă de tot circul este vinovat doar Reghecampf. Aceasta îi transmite Corinei că o va lasă pentru o altă femeie mai bogată, când își va face apariția. Vedeta nu renunță să-l atace pe antrenorul de la Craiova și recunoaște că știa de aceasta aventură, dar credea că totul se va termina, însă nu a fost așa.

„Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nicio treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă.”, a spus impresara.