Adriana Simionescu a avut parte de cel mai frumos Crăciun. Tânăra de 18 ani a fost cerută în căsătorie de față cu toată familia.

Cei doi s-au mutat împreună în toamnă. Mai exact, Adriana a venit acasa la iubitul ei, unde locuiește și mama lui. Din fericire pentru fata cea mică a lui Adi Minune, soacra sa este de nota 10. Iar tatăl Adrianei deja se gândește la nuntă.

Cum se înțelege Adriana cu soacra

Adriana Simionescu și Mihai Armand trăiesc o poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi îndrăgostiți publică des imagini împreună pe rețelele sociale.

În cadrul emisiunii “Teo Show”, Adriana a povestit cum a fost cerută în casătorie de iubitul ei. Se pare că tânăra nu vrea să se grăbească cu căsătoria, momentan.

„Eram acasă de Crăciun, nu mă gândeam că o să fiu cerută de nevastă. Mă sună mama, că de ce nu mai venim la ei. Eu cred că de pe atunci puneau la cale să mergem la ei şi să mă ceară de nevastă acolo.

Mama mi-a zis să mă întorc, când dansam şi l-am văzut în genunchi. Nu mă aşteptam. Tata vrea să face deja nunta, eu vreau să nu ne grăbim”, a declarat Adriana în cadrul emisiunii.

De asemenea, fata lui Adi Minune a precizat că nu-și dorește o nuntă mare sau într-o locație de lux. Adriana vrea o nuntă tradițională, în România.

„Vreau o nuntă tradiţională. Cum a fost nunta părinţilor mei. Nu vreau  nuntă în Maldive, că nu sunt sarmale.”, a mărturisit Adriana.

De asemenea, tânăra nu vrea să audă de divorț. Adriana crede cu tărie că atunci când alegi să te căsătorești religios, nu mai poți da înapoi.

“Eu nu concep dacă ai mers în fața lui Dumnezeu și te-ai căsătorit religios, să divorțezi, nu existădivorț.

Ai greșit și ți-ai ales persoana nepotrivităatunci rămâi nefericită până la adânci bătrâneți, asta este părerea mea.”, a conchis Adriana