Iulia Albu și-a exprimat părerea cu privire la jurații emisiunii „iUmor”.

În urmă cu câteva săptămâni, Iulia Albu a ocupat scaunul celui de-al patrulea jurat în cadrul emisiunii „iUmor” difuzată pe Antena 1. Se pare că fashion designerul a fost foarte încântată de această experiență din viața ei. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând unei publicații, Iulia Albu și-a expus părerea cu privire la juriul emisiunii.

Delia are doar cuvinte de laudă la adresa Deliei Matache, a lui Mihai Bendeac și a lui Cheloo. Încă înainte de a face parte din acest proiect, Iulia Albu o știa pe Delia Albu ca fiind o „super fată”. Când vine vorba despre partea masculină din acest show de televiziune, se pare că Iulia a rămas profund impresionată de Cheloo, dar și de Mihai Bendeac.

„I-am descoperit cumva altfel..”

Sursa: Social media

„Este foarte cool! Mai ales că eu am fost și jurat special la IUmor. I-am descoperit cumva altfel decât cei care îi văd doar pe sticlă. Pe Delia o știam ca o super fată, Cheloo a fost o experiență extraordinar de plăcută, Bendeac, la fel, bineînțeles. Dar și toată producția. Sunt fantastici.” a declarat Iulia Albu pentru ciao.ro

Cu toate că este vară, iar cele mai multe dintre vedete preferă să meargă în vacanțe în destinații care mai de care, nu este și cazul Iuliei Albu care în această perioadă va munci intens. Aceasta mărturisește că vara este plină de proiecte, urmând ca în viitor să plece din București pentru o perioadă de timp pentru a filma un proiect.

Iulia nu este tristă că nu are vacanță, ba din contră! Aceasta este fericită că are activitate și niciodată nu se va plânge de acest lucru.

„Vara este plină de proiecte noi… dar vom pleca 3-4 zile, vom reveni, eu voi fi plecată din București cu un proiect, destul de mult. Este o mare bucurie că proiectele în care sunt implicată funcționează și niciodată n-o să mă vedeți că mă plâng că am foarte multe proiecte.” a mai spus fashion desginerul pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.