Bassam nu are nevoie de prea multe introduceri. În lumea vedetelor, aproape că nu este divă care să nu fi auzit de celebrul salon condus de el. Bassam le-a cucerit pe toate cu stilul lui de a le coafa, așa că divele din Capitală stau la coadă pentru o programare la celebrul hairstylist.

Bassam a muncit din greu pentru a ajunge la nivelul la care este acum. Hairstylistul a fost plecat aproape 15 ani din țara natală, iar atunci când a ajuns în România, a știut că trebuie să facă ceva pentru viitorul lui. În fiecare zi, Bassam s-a perfecționat, iar azi a ajuns să fie unul dintre cei mai buni hairstyliști din țară.

Bassam își selectează pe sprânceană clientela. Pragul salonului său este trecut doar de dive care doresc să arate spectaculos. Coafrurile realizate de el sunt departe de a fi unele obișnuite. Lui Bassam îi place să creeze apariții spectaculoase și știe cum să scoată din anonimat orice ținută, doar cu ajutorul coafurii.

Momentul adevărului! Cât câștigă Bassam într-o singură zi, după ce le aranjează pe Andreea Tonciu și Loredana Chivu
Instagram

Bassam a organizat „MET Gala” de România

Serviciile prestate de celebrul hairstylist nu sunt deloc unele ieftine. Încă de la început, acesta le spune clientelor sale la ce să se aștepte. În principal, Bassam lucrează numai cu vedete care fie filmează videoclipuri, fie au ședințe foto exclusiviste. La salonul său, întreaga echipă lucrează pentru ca doamnele și domnișoarele să plece mulțumite.

Bassam este conștient că oferă servicii de lux, așa că și-a stabilit prețurile în funcție de asta. Printre clientele lui fidele se numără Cristina Pucean, Loredana Chivu, Anamaria Prodan, Andreea Tonciu, dar și multe altele. Haistylistul face artă din părul vedetelor și, datorită acestui fapt, este recompensat pe măsură.

„Banii sunt chiar bătuți la casă. Eu sunt foarte corect cu țara. Fac foarte mulți bani. Într-o zi foarte foarte bună, câștig între 5.000 € și 7.000 €. Pentru unde am ajuns, eu am muncit. În momentul în care am ajuns să fiu top și lumea să îmi spună că sunt rege și sunt top, atunci vin prețurile!

Când mergi la un brand și achiți pe o geantă 5-6.000 €, și la mine e la fel. Geanta rămâne, la mine coafura se strică, dar astea sunt prețurile mele!”, a declarat Bassam, în exclusivitate pentru cancan.ro.