Află ce a răspuns Nicole Cherry când a fost întrebată dacă a suferit din dragoste.

Nicole Cherry dezvăluie faptul că, de-a lungul timpului nu a suferit din dragoste, cu toate că mesajul unora dintre piesele sale i-ar fi dus pe ascultători cu gândul la acest lucru.

Despre relațiile pe care le-a avut în trecut, artista spune că acestea au fost mai mult copilării. Nicidecum relații serioase bazate pe sentimente reale.

Nicole Cherry: „Au fost niște copilării..”

@diana.blogger

#fyp #foryou #foryoupage #bucuresti #romania #chisinau #vorbestemoldova #nicolecherry

♬ original sound – Tik Toker

„Eu n-am suferit din dragoste. Piesele s-au întâmplat să fie despre asta, dar, eu să zic că am suferit din dragoste, nu. Eu am avut chestii de adolescentă, de copii. Au fost niște copilării! N-aș putea să zic în vreun moment că ce, că am ieșit într-o lună cu un băiat la cinema și m-am ținut cu el de mână. Aia nu a fost relație!

Aia a fost o chestie adolescentină care s-a aprins și a trecut la fel de repede. Fix așa a fost! Dar da, ce trăiesc cu Florin este dragoste adevărată. Suntem un exemplu că, dacă vrei și găsești omul potrivit poate să se întâmple și din prima să ai un caz fericit.” a declarat Nicole Cherry

În prezent, Nicole Cherry este împreună cu Florin Popa, cel cu care împreună o fetiță pe care au botezat-o Anastasia.

Cei doi se cunosc de mult timp, iar Nicole spune că niciodată nu se va gândi că acesta va fi soțul ei și tatăl copiilor săi. Artista și soțul său s-au cunoscut pe vremea când aceasta avea vârsta de 16 ani. La primele întâlniri dintre ei, Nicole nu-i acorda prea mult credit celui ce, peste câțiva ani, urma să-i devină soț.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el va fi prietenul meu. Îl cunoștea pe tata și, cumva, mă știa și pe mine. Noi parcă ne știm dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochi pentru mine și că i-a plăcut să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă, câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui.” mărturisea Nicole Cherry, cu ceva timp în urmă.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.