Una dintre cele mai îndrăgite artiste a povestit că tatăl ei are probleme de sănătate. Speră însă că acestea se vor rezolva rapid

Una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din țara noastră trece din nou printr-un moment greu. În urmă cu mai bine de un an de zile, Marcela Fota și-a pierdut soțul, tatăl copilului ei. Din păcate pentru artistă, necazurile continuă să aapră. Tatăl ei a întâmpinat o problemă de sănătate, pe care speră să o rezolve.

Marcela Fota a oferit primele informații în presă despre starea de sănătate a tatălui ei. În vârstă de doar 78 de ani, acesta se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Artista își va petrece Paștele alături de tatăl și mama ei.

Tatăl Marcelei Fota, probleme de sănătate

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit unei emisiuni televizate, cea mai iubită artistă din România a explicat ce se întâmplă acum.

„Avem o mică problemă de sănătate, cu tatăl nostru. Noi îi suntem alături, este un om în vârstă e aproape 78 de ani, care, toată viața lui, dumnealui a muncit și a avut niște probleme de sănătate, dar noi îl susținem în tot ceea ce este necesar, așa că sperăm că vă vom da vești bune, mai târziu. Momentan este acasă, cu mama noastră, pentru că vrem să facem Paștele cu toții, așa cum suntem obișnuiți, în fiecare an, să petrecem Paștele cu părinții noștri”, a declarat artista Marcela Fota, în cadrul emisiunii „Star News”.

social media

Momente dificile pentru artistă și familia ei

Artista are speranță că problemele de sănătate ale tatălui ei se vor rezolva. Cei dragi îi sunt alături și fac ultimele pregătiri pentru întâmpinarea sărbătorilor pascale.

„În acest moment este acasă și va mai fi pentru o perioadă de timp, pentru că ne organizăm să petrecem împreună sărbătorile. Este o problemă de sănătate, iar noi, copiii dumnealui, îi suntem alături și, așa cum dumnealui ne-a dat tot ce a putut mai bun, și noi… Este rândul nostru să îi fim alături și să îi dăm tot ce este mai bun”, a mai spus solista.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!