Larisa Udilă a născut în urmă cu trei luni un băiețel. Frumoasa șatenă este extrem de recunoscătoare pentru minunea din viața ei. Însă, din păcate vedeta a ajuns recent la medic alături de băiețelul ei, Milan.

Larisa Udilă își ține fanii la curent cu toate activitățile din viața sa. Vedeta nu se sfiește în a posta imagini pe rețelele de socializare cu micuțul ei. De asemenea, tânăra le împărtășește fanilor și  activitățile pe care le desfășoară din rolul de mămică.

Larisa Udilă a ajuns la medic cu fiul ei

Instagram

Larisa Udilă este o mamă grijulie atunci când vine vorba de băiețelul ei, Milan. Recent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că s-a decis să meargă la doctor, pentru a afla ce se întâmplă cu fiul ei.

Potrivit spuselor vedetei, medicul care s-a ocupat de ea a trebuit să îi consulte fiul la ochi. Larisa Udilă speră că problema se va rezolva de la sine, având în vedere că Milan este prea mic.

„Astăzi mergem cu Milan la doctor, știu că erau multe mămici aici interesante de aceea intervenție la ochișori, o să vedem ce putem face astăzi. M-am îngrijorat foarte tare zilele trecute, s-a trezit cu ochiul lipit. Medicul a spus că până la un an nu-mi recomandă să fac intervenția și că la 95% dintre copii această problemă se rezolvă de la sine și nu se ajunge la operație. Mi-a spus să îl curăț foarte bine cu ser fiziologic de fiecare dată când este nevoie și să-i fac masaj”, a declarat Larisa Udilă pe pagina sa de Instagram.

Larisa Udilă își dorește să devină mamă din nou

Larisa Udilă e cea mai fericită de când a devenit mama lui Milan. Vedeta a fost întrebată pe pagina sa de socializare dacă își mai dorește un copil, iar aceasta a răspuns afirmativ. Frumoasa șatenă a mărturisit că își mai dorește să rămână din nou însărcinată. Însă, vedeta a mărturisit că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.