Andreea Mantea și luptătorul MMA au trăit o tumultuoasă poveste de dragoste în cadrul emisiunii „Burlăcița”. Cei doi au marcat momente inedite, de neuitat pentru fanii lor

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au petrecut momente de neuitat în cadrul show-ului unde bruneta a fost protagonistă. Cei doi au marcat clipe pline de tandrețe, euforie și extaz. Dragostea lor a fost trăită la cote maxime în perioada în care aceștia nici măcar nu-și imaginau că ar putea deveni părinți. 

Prezentatoarea Tv și luptătorul nu își puteau lua mâna unul de pe celălalt, iar săruturile lor erau extrem de pasionale. Povestea lor de dragoste pare să fi fost trăită la cote maxime, iar chimia dintre ei s-a instalat din prima clipă. Iubirea lor a fost plină de năbădăi.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea și-au trăit iubire fără inhibiții

@tiktokaru #tinadrip #foruyou #duo #viral #jajajajaja #fypシ #Live#trairialaturideandreeamantea ♬ sonido original – tiktokaru


S-au îndrăgostit, au avut parte de o iubire adolescentină. Nu s-au ferit să-și arate sentimentele în fața tuturor. Nici gesturile tandre, sau impulsurile pasionale nu i-au făcut pe cei doi să se abțină în fața micilor ecrane. Au făcut furori cu dragostea lor. În perioada emisiunii, Andreea și Mitrea făceau lucrurile să pară nebunești.

Cei doi au dat toate semnele că dragostea plutește în aer. Nu puteau sta departe unul de celălalt, iar acest lucru i-a făcut să-și dorească și mai mult. Atunci când focoasa brunetă și-a dat seama că luptătorul i-a cucerit inima, decizia a fost luată imediat. Andreea a decis să plece acasă alături de alesul inimii ei.

Mantea și Mitrea, dragoste cu năbădăi

Atunci când lucrurile mergeau foarte bine între ei și dovedeau că se iubesc mai mult ca niciodată, lucrurile s-au schimbat neașteptat pentru faimosul cuplu. S-au îndrăgostit, au trăit clipe pline de controverse, s-au despărțit. Iar atunci când au aflat că vor deveni părinți, cei doi s-au împăcat și au demonstrat din nou că nu pot trăi unul fără celălalt. Însă, prezentatoarea și luptătorul MMA aveau să pună capăt definitv relației, chiar cu puțin timp înainte ca bruneta să nască.

Distribuie

28 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității din București”. Activează în presă de 7 ani și a lucrat pentru publicații precum: evz.ro, spynews.ro, cancan.ro. Nici experiența din televiziune nu îi este străină, fiind, în trecut, editor pentru două emisiuni de la Antena Stars. Determinarea și munca de care este atât de atașată sunt elementele care i-au trecut în portofoliu interviuri inedite cu unele dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă.