YNY Sebi este unul dintre artiștii momentului. Trapperul are numeroase concerte, iar fanii sunt în numără mare. Însă, se pare că artistul nu este chiar pe placul tuturor. În cadrul celui mai recent concert pe care l-a susținut, tânărul a fost amenințat cu un briceag. Momentul a fost unul tensionat, însă în cele din urmă spiritele s-au calmat.

YNY Sebi le-a povestit fanilor din mediul online ce a pățit la ultimul concert. Artistul a fost chemat să cânte la majoratul unei domnișoare, iar unul dintre invitați nu a fost prea fericit. Se pare că un tânăr din public nu a stat prea mult pe gânduri și l-a amenințat pe artist cu un briceag. YNY Sebi nu și-a pierdut cumpătul și a știut cum să gestioneze situația.

„Am fost să cânt la un majorat al unei fete. A fost totul în regulă până când, în timp ce eu nu eram atent și cântam, unul a venit și flutura un briceag pe lângă mine. Ai ajuns mie să-mi faci din astea?! Eu, care vin cu bun simț, să distrez lumea.

Am aflat care era treaba. Eu am mers să cânt la majoratul unei fetei pe acre toți băieții o plăceau. Eu nu sunt șmecher, nu-s smardoi. Eu sunt cântăreț până la urmă, că trebuie să-mi știu exact valoarea și poziția. Dar dacă mi se întâmplă din astea, vă dați seama că iau foc.”, le-a spus YNY Sebi internauților.

Momente de panică pentru YNY Sebi! Trapperul a fost amenințat cu briceagul în cadrul unui concert. „Aveți invidie mare…” Instagram

„A început tot el să plângă”

După ce și-a terminat prestația, YNY Sebi a vorbit cu cel care l-a amenințat. Deși nu îi place scandalul, tânărul l-a invitat pe băiat să discute afară, pentru a nu strica evenimentul. Însă cel care l-a început se voia dur, se pare că a lăsat garda jos și a dat în spate.

„Eu sunt băiat cu bun simț de fiecare dată și vreau să se distreze lumea și să nu iasă certuri. Dacă sunteți șmecheri, fiți până la capăt. Dar este totul în regulă, să știți, că am văzut că mi-ați dat mulți mesaje. I-am zis că dacă vrea ceva, să vină afară. Să nu-i stricăm majoratul fetei, dar a început tot el să plângă. Eu știu frate că aveți invidie mare pe mine.”, a mai povestit YNY Sebi.