Maria Constantin este una dintre vedetele care va participa la „Splash! Vedete la apă”. Artista a scris pe Instagram că această emisiune de pe Antena 1 reprezintă provocarea vieții ei. Mai mult, Maria Constantin a recunoscut faptul că îi este foarte teamă de săriturile de la înălțime. Ce s-a întâmplat la filmări, de această dată? 

Maria Constantin se află pe lista vedetelor care vor participa la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, difuzată de Antena 1. Interpreta de muzică populară a avut curajul de a lua parte la acest proiect. Pentru ea, acest lucru este o provocare, deoarece interpretei îi este destul de frică de înălțimi. Iată gestul neașteptat pe care l-a făcut în timpul filmărilor.

social media

Maria Constantin a trecut prin clipe de panică în cadrul filmărilor

Antena 1 va difuza noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” . Maria Constantin, interpreta de muzică populară se află printre participanții acestei emisiuni. Recent, ea le-a mărturisit fanilor din mediul online că va concura în cadrul acestei emisiuni.

„Știu că sunt un om puternic dar aici vorbim de cu totul altceva!
Provocarea vieții mele…..”, a scris Maria Constantin pe Instagram.

În timpul filmărilor, artista a trecut prin clipe cumplite. Se pare că artista a suferit un atac de panică, chiar înainte de a sări în bazinul olimpic. Se pare artista a cedat la antrenamentele pentru „Splash! Vedete la apă” și a izbucnit, dintr-o dată, în lacrimi. În acel moment, antrenorul său, Cătălin Cozma a încercat să o încurajeze, așa cum știa mai bine.

„Mi-este teamă de adâncime – dacă nu simt ceva sub picioare, mi-este teamă de înălțime, nu mai spun! (…). Sincer, asta este motivația pentru care am venit aici, la Splash!, pentru că îmi doresc să îmi înving această teamă. Dar o privesc ca pe o competiție, pentru că îmi place tot timpul să fiu în vârf“, a declarat artista.

„Are niște traume. Suferă și este foarte emotivă“, a precizat Cătălin Cozma.