Artista a plecat în vacanță împreună cu familia, dar a avut parte de peripeții.

Andreea Bănică este mama a doi copii, Sofia și Noah, iar micuțul s-a pierdut în hotelul în care erau cazați. Cum siguranța celor doi este pe primul plan, artista s-a speriat teribil atunci când a văzut că fiul ei nu se afla lângă restul familiei. 

Andreea Bănică: Am țipat, am intrat într-o panică totală!

Artista a trăit momente de coșmar, când a observat că Noah s-a pierdut în hotelul în care erau cazați. Andreea Bănică a povestit și cum s-a întâmplat totul, mărturisind că micuțul a plecat să vadă zona în care se afla, fără să îi spună unuia dintre părinți. Când și-a dat seama că fiul ei lipsește, artista a tras o sperietură groaznică și i-a alertat pe toți cei aflați în hotel.

Cât despre fiica sa, Sofia, artista a mărturisit că nu s-a confruntat cu astfel de momente și chiar se gândește să o lase în vacanță, împreună cu prietenele sale. Fiica Andreei Bănică este deja adolescentă, iar mama sa îi oferă toată libertatea.

 

Momente de panică pentru Andreea Bănică! Artista și-a pierdut fiul, în vacanță
Social media

„Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci!

Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru click.ro.

Artista a mai spus că se teme să nu își piardă copii, atunci când este pe scenă. De-a lungul carierei sale, Andreea Bănică a tot văzut situații în care mai mulți copii s-au îndepărtat de părinți și s-au pierdut.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.