Momente de panică la „Survivor”. Andreea Tonciu a fost luată cu ambulanța. Se pare că presiunea primei probe de imunitate, difuzată luni, unii concurenți nu au făcut la fel de bine față presiunii și foamei care îi macină în fiecare moment. 

După ce Otilia Bilionera a fost scoasă de pe traseu, a venit rândul altei fete din echipa „Faimoșilor”, Andreea Tonciu să aibă probleme de sănătate.

Momente de panică la „Survivor”. Andreea Tonciu a fost luată cu ambulanța

În timpul treseului de imunitate de la Survivor Andreea Tonciu a acuzat problemele de sănătate, iar o echipă medicală a intervenit imediat pentru a o ajuta. Din fericire, nu a fost nimic grav. Bruneta a spus că nu poate respira, dar până la urmă și-a revenit și a venit lângă echipa sa.

Căderea din punct de vedere fizic a brunetei a creat și primele tachinări între concurenții din cele două echipe care nu s-au putut abține să nu facă tot felul de comentarii cam răutăcioase.

„Sunteți foarte răutăcioși. Să știți că una este să fii competitiv și una e să știi să ai bun simț. Sincer îți spun, omul e bolnav”, a sărit Xonia în apărarea Andreei, observând reacții critice din partea ”Războinicilor”

„Dacă era bolnavă, nu era aici”, a comentat Alexandru Nedelcu.

La sfârșitul probei, Andreea Tonciu s-a întors cu forțe proaspete. „Mă simt mai bine și vreau să demonstrez că pot și vă omor”, a strigat aceasta.

Momente de panică la „Survivor”. Andreea Tonciu a fost luată cu ambulanța
Captură ProTV

Otilia Bilionera are și ea probleme de sănătate

Otilia Bilionera deja probleme de sănătate. La fel cum s-a întâmplat și duminică, ea a fost nevoită să stea pe tușă, neputând participa nici luni, la proba de imunitate.

Din cauza unor probleme de sănătate pe care Otilia Bilionera, ținute sub tăcere, vedeta nu a fost lăsată de medici să participe la primele probe ale concursului, în prima ediție de duminică, dar și la a doua.

Până acum, producătorii nu au dat nicio informație despre starea fizică a celebrei cântărețe. Cel mai probabil, Otilia Bilionera ca scăpa de aceste probleme de sănătate și va continua la Survivor. „Am venit să-mi demonstrez mie personal că pot”, a declarat Otilia Bilionera despre competiția de de la Survivor.