Ispita Maria a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de o maimuță

Ultima ediției a emisiunii „Insula iubirii” a adus momente de panică și de îngrijorare. Maria, una dintre ispitele de pe insula băieților, a ajuns de urgență la spital. Aceasta a fost mușcată de o maimuță și a necesitat tratament imediat. Cum se simte ispita?

Ceea ce trebuia să fie o întâlnire frumoasă, s-a transformat repede într-o situație tensionată. Băieții și ispitele feminine au ieșit la un date, în care au vizita un celebrul loc din Thailanda. Aici au avut parte și de o întâlnire cu maimuțele, iar una dintre ele a adus numeroase probleme.

Concurenții s-au jucat și au hrănit o maimuță, care ulterior a devenit destul de agresivă și chiar a mușcat-o pe una dintre ispite. Maria a fost cea care a suportat mușcătura și a ajuns de urgență la spital. Dacă inițial a crezut ca este vorba despre ceva superficial, lucrurile s-au dovedit mai grave. Ispita a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, pentru a nu risca să se întâmple ceva mai grav.

Momente de panică la „Insula Iubirii”! Una dintre ispite a ajuns de urgență la spital
Social media

Maria a ajuns de urgență la spital

Producătorii emisiunii au decis ca ispita să fie transportată la spital, unde a primit îngrijirile necesare. Pentru că a fost mușcată de un animal sălbatic, Maria a trebuit să suporte numeroase analize și vaccinuri, pentru a nu risca o infectare. Ispita este în continuare monitorizată de către medici.

„M-am jucat cu o maimuțică, i-am dat de mâncare, la început nu a fost agresivă, după ce mi-a luat mâncarea din mână m-a mușcat. Categoric am avut o vină pentru că m-am dus spre ea. Fiind o mușcătură superficială am tratat-o și eu ca atare. Am crezut că e ceva superficial.

 Am primit primul ajutor acolo, până când am ajuns la spital. Când am ajuns la spital s-a schimbat puțin situația. Când doctorul a venit și mi-a prezentat ceea ce înseamnă această mușcătură și practic ce înseamnă tot tratamentul și toate acele vaccinuri făcute, în decurs de multe zile, acolo m-a pus puțin pe gânduri. Dar momentan sunt bine.”, a spus Maria.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.