Momente de panică! Cum a ajuns să fie “sechestrată“. Antonia: „A trimis poză cu fetiţa” A mers de urgenta la Politie si ce a urmat depaseste orice scenariu de film

Antonia are acum o viaţă liniştită. Este mama a trei copii, are o relaţie de iubire cu Alex Velea mai mult decât perfectă, dar şi o carieră strălucitoare. Vedeta este acum cea mai fericită, de când Maya, fetiţa ei din prima căsătorie, s-a mutat definitiv la ea.

Chiar dacă acum este fericită şi împlinită, Antonia a făcut recent câteva declaraţii uluitoare. Vedeta a trecut prin clipe de coşmar din cauza unui fan.

În cadrul unei emisiuni de la un post de radio, artista a mărturisit că a trecut prin clipe înspăimântătoare, atunci când a fost sunată de un poliţişt.

Omul legii ar fi sunat-o pe artistă pentru a verifica dacă este în siguranţă, doar că grija poliţistului a luat-o prin surprindere pe Antonia, mai ales că nu ştia despre ce anume este vorba. Se pare că un fan înfocat ar fi înscenat o poveste demnă de filmele de acţiune.

“S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni. Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi!

Și că sunt sechestrată în Africa. A trimis poză cu o fetiță mică, internată într-un spital și a zis că e Maya. Nu vrei să știi… e o poveste întreagă”, a povestit Antonia la un post de radio.

Mai mult decât atât, artista spune că nu este singura întâmplare pe care vrea să o uite. Nu de puţine ori, Antoniei i s-a întâmplat să fie confundată cu alte artiste sau să fie contactată de fanii înşelaţi. Se pare că alte domnişoare se dădeau drept Antonia, păcălind mulţi bărbaţi care o plac pe artistă. În aceste conditii, aceştia ajungeau să se îndrăgostească de câteva fotografii sau să recurgă la gesturi extreme.

“Am primit mesaje de la bărbați care îmi spuneau: «Mi-ai rupt inima!» și: «De ce nu mai vorbețti cu mine?». Și după aceea le spun, eu chiar le răspund, pentru că mi se pare trist rău și după aceea… Sunt unii care au spus: «Să știi că eu acum am descoperit că tu nu ești Hayley, ești Antonia și ești cântăreață. Este foarte ciudat pentru mine, dar este foarte trist că m-am îndrăgostit de fata aia care avea pozele tale și… sunt terminat».

Deci, mereu le pun aceeași întrebare: «Cum în 2020 și în 2000 – am mai primit în alți ani – mai credeți doar în poze? Nu faceți Facetime? Sau Skype sau ceva… nu știu». Și îmi spun: «Ba da, dar nu știu cum face…Sunt foarte fraieriți, doar se iau după poze”, a mai spus artista.

Lasă un răspuns

În ce ordine sunt atacate organele interne de coronavirus. Simptome de care trebuie să ţinem seama

Adevărul de la Blăgești. Vor fi Veronica și Viorel decăzuți din drepturile de părinți? ”Eu nu știu ce prostii are în cap băiatul ăsta”