Prin ce cosmar a trecut Antonia din cauza fanilor

Antonia are acum o viaţă liniştită. Este mama a trei copii, are o relaţie de iubire cu Alex Velea mai mult decât perfectă, dar şi o carieră strălucitoare. Vedeta este acum cea mai fericită, de când Maya, fetiţa ei din prima căsătorie, s-a mutat definitiv la ea.

Chiar dacă acum este fericită şi împlinită, Antonia a făcut recent câteva declaraţii uluitoare. Vedeta a trecut prin clipe de coşmar din cauza unui fan.

În cadrul unei emisiuni de la un post de radio, artista a mărturisit că a trecut prin clipe înspăimântătoare, atunci când a fost sunată de un poliţişt.

Omul legii ar fi sunat-o pe artistă pentru a verifica dacă este în siguranţă, doar că grija poliţistului a luat-o prin surprindere pe Antonia, mai ales că nu ştia despre ce anume este vorba. Se pare că un fan înfocat ar fi înscenat o poveste demnă de filmele de acţiune.

“S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni. Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi!

Și că sunt sechestrată în Africa. A trimis poză cu o fetiță mică, internată într-un spital și a zis că e Maya. Nu vrei să știi… e o poveste întreagă”, a povestit Antonia la un post de radio.

Mai mult decât atât, artista spune că nu este singura întâmplare pe care vrea să o uite. Nu de puţine ori, Antoniei i s-a întâmplat să fie confundată cu alte artiste sau să fie contactată de fanii înşelaţi. Se pare că alte domnişoare se dădeau drept Antonia, păcălind mulţi bărbaţi care o plac pe artistă. În aceste conditii, aceştia ajungeau să se îndrăgostească de câteva fotografii sau să recurgă la gesturi extreme.

“Am primit mesaje de la bărbați care îmi spuneau: «Mi-ai rupt inima!» și: «De ce nu mai vorbețti cu mine?». Și după aceea le spun, eu chiar le răspund, pentru că mi se pare trist rău și după aceea… Sunt unii care au spus: «Să știi că eu acum am descoperit că tu nu ești Hayley, ești Antonia și ești cântăreață. Este foarte ciudat pentru mine, dar este foarte trist că m-am îndrăgostit de fata aia care avea pozele tale și… sunt terminat».

Deci, mereu le pun aceeași întrebare: «Cum în 2020 și în 2000 – am mai primit în alți ani – mai credeți doar în poze? Nu faceți Facetime? Sau Skype sau ceva… nu știu». Și îmi spun: «Ba da, dar nu știu cum face…Sunt foarte fraieriți, doar se iau după poze”, a mai spus artista.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro