Vedeta a trăit un șoc la miezul nopții în timp ce se afla în casă cu fetița ei

Gina Pistol a avut parte de momente de panică în urmă cu câteva ore. Prezentatoarea se afla în casă doar alături de fetița ei,Josephine, dar și de pisica familiei, în timp ce a auzit zgomote. Sunetele veneau de la parterul casei, iar Gina a înlemnit când le-a auzit. Cel mai probabil vedeta și-a închipuit că în incinta vilei au reușit să intre hoții.

Ce s-a întâmplat de fapt

Sursa: Instagram

Gina Pistol a povestit pe rețelele de socializare prin ce coșmar a trecut. Vedeta s-a confruntat cu momente de groază chiar în timp ce se afla în locuința iubitului ei. Gina a adormit-o pe fiica ei și a așezat-o în pătuț. Prezentatoare se odihnea alături de pisica ei, în timp ce a auzit sunete ciudate de la parterul casei. Chiar dacă acestea au speriat-o groaznic, partenera lui Smiley a realizat că ar fi vorba doar despre una dintre jucăriile muzicale ale fiicei ei, care ar fi pornit din senin. Amuzată de acest episod, Gina le-a povestit întâmplarea fanilor ei din mediul online.

Și-a schimbat viața de când a devenit mamă

A trăit fiorii de a da naștere unui copil abia la 40 de ani, însă trăiește intens aceste momente. Gina se dedică în totalitate dezvoltării micuței Josephine. În multe dintre interviurile de după naștere, vedeta de televiziune a afirmat că acum înțelege cu adevărat dragostea.

Partenera lui Smiley petrece mult timp acasă cu fetița ei și nu se plânge deloc de acest lucru. Mai mult, iubitul ei, îi este alături ori de câte ori are nevoie. Ca un tată model, Smiley o hrănește, schimbă și chiar plimbă pe fiica lui.

Atunci când au puțin timp liber, Gina și Smiley dau câte o fugă la munte. În detrimentul căldurii pe de litoral, cei doi preferă aerul curat din Poiana Brașov sau Predeal. Gina și Smiley se declară doi părinți împliniți acum chiar dacă o lungă perioadă și-au ținut relația ascunsă.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.