Anamaria Prodat a trecut recent prin clipe de coşmar atunci când fiica sa, Sarah s-a accidentat pe terenul de basket. Copila se afla întinsă pe teren la televizor şi urla de durere, moment în care Anamaria Prodan a simţit că ceva foarte rău urma să se întâmple.

În ciuda faptului că Anamaria se afla la mii de kilometri distanţă, aceasta a ales totuşi să îşi susţină fata în vârstă de 20 de ani urmărind meciul la tv. Momentele trăite de aceasta nu pot fi descries, întrucât Anamaria Prodan a fost nevoită să se uite fără să poate face nimic.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Aceasta a mai povestit faptul că în momentul în care a văzut-o pe Sarah că nu se mai ridică de pe teren, a fost la un pas să-şi piardă cunoştinţa

„În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria.