Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” îi pune pe concurenți în cele mai dificile ipostaze. Aceștia trebuie să-și înfrunte fricile și să facă față la tot ce este mai greu. Tensiunea ajunge la cote maxime, iar unii concurenți ajuns să clacheze fără să-și dea seama. 

Condițiile dure din Republica Dominicană își spun cuvântul. Unul dintre concurenți nu s-a putut adapta traiului, dar și condițiilor din competiție și a făcut un gest necugetat.

Levent Sali, cunoscut pentru rolul său din „Pariu cu viața” nu a mai rezistat tentației. Acesta a nu s-a aștepta ca totul să fie atât de dur și nu a mai gândit limpede. El a încălcat una dintre regulile menționate în regulamentul competiției.

Cum echipa sa nu avea mâncare, el a furat două steluțe de la echipa adversă în timpul unei probe. Steluțele ajutau echipa să câștige proba și să se bucure de mâncare, lucru pe care toată lumea îl aștepta.

Colegii de echipa adversă și-au dat seama destul de târziu de fapta sa. Levent Sali a recunoscut tot ce a făcut, dar riscă să fie eliminat din competiție.

Social media

Sali Levent probleme de drogurile

Actorul a devenit cunoscut odată cu „Pariu cu Viața” și Lala Band, dar nu s-a bucurat prea mult de succes. Celebritatea a venit cu multe probleme pentru, fiind dependent de droguri și de jocuri de noroc. El și-a pierdut toți banii câștigați în perioada sa de glorie și a ajuns să aibă numeroase datorii.

„Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri. Jucam la ruletă, am pierdut tot, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu”, a spus Sali Levent în perioada în care a concurat la „Chefi la cuțite.”