Ana Porgras trece prin momente foarte dificile, iar fanii săi sunt foarte îngrijorați

Fosta gimanstă se află în momentul de față la spital. Ana Porgras nu a dat însă mai multe detalii despre starea ei de sănătate, însă a ținut să facă un story pe pagina sa de Instagram. Este optimistă, dar este vizibil faptul că nu se simte bine. Tânăra susține că nu a mâncat nimic deoarece nu are voie. Chiar dacă Ana a încercat să-și calmeze anumiți fani, internauții cer ca fosta gimnastă să le dea mai multe detalii despre starea ei de sănătate.

Ce a pățit Ana Porgras

Instagram

 

”Vă pupicesc. Deci am două zile de când sunt la spital și n-am mâncat nimic, mor de foame, nu mai pot. Nu am mâncat pentru că nu am voie ( explicație pentru hateri) nu pentru că nu îmi dau oamenii.”, a scris Ana Porgras pe pagina sa de Instagram.

Deși tânăra nu a dat informații în legătură cu motivul pentru care este în spital, noi suntem siguri că este destul de puternică încât să se refacă rapid. Ana nu a avut o viață lipsită de probleme medicale. Meseria de sportiv, este foarte solicitantă și foarte grea. Din fericire, faptul că se află acum în spital, nu o sperie cu absolut nimic. Mai în glumă, mai în serios, tânăra este obișnuită să vadă mulți medici. A suferit două intervenții chirurgicale până acum. Însă a avut mai multe accidentări și încercări în cariera ei strălucită. Ultima campioană mondială a gimnasticii românești, a povestit în urmă cu ceva vreme despre intervențiile chirurgicale suferite.

”Din fericire, am doar două intervenții chirurgicale la menisc, dar am fost destul de ghinionistă la acest capitol. Am rămas cu niște sechele, când se schimbă vremea, sau când fac antrenamente mai solicitante la sală, simt că mă doare, dar e ceva ce nu îmi afectează viața. Am avut cam tot ce se poate rupt: mâini, picioare, degete. Accidentările în gimnastică sunt frecvente, este un sport care îți solicită corpul la maximum, indiferent de cât de puternic ești. Este un sport dur.” a declarat gimnasta pentru viva.ro.